Hvordan sette opp uconnect for en telefon på en Chrysler

Hvordan sette opp uconnect for en telefon på en Chrysler


Uconnect brukere har muligheten til å koble en Bluetooth-aktivert mobiltelefon med en Chrysler kjøretøy. Dette gjør at du kan styre telefonen ved hjelp av stemmekommandoer, og lar deg også motta samtaler via bilens lydsystem. Slik setter du opp uconnect for en telefon, må det være en Bluetooth-kompatibel mobiltelefon og kjøretøyet må være utstyrt med en uconnect-aktivert radio og mottaker.

Bruksanvisning

1 Gå til mobiltelefon er "Bluetooth-innstillinger." Deretter slå på uconnect radio. Klikk på "Synlig" for å aktivere den hvis du ser dette valget på telefonen.

2 Trykk på uconnect ikonet, som ligner et bilde av en liten telefon. Snakk ordene "Setup" og "telefon sammenkobling." Så sier du "Koble en telefon." Dette gjør det mulig å konfigurere en PIN-kode som inneholder fire sifre.

3 Gå til Bluetooth-menyen på telefonen. Se etter en ny enhet med tittelen "uconnect" og velg dette alternativet. Deretter skriver du inn PIN-koden for å fullføre tilkoblingsprosessen.

4 Kontroller at systemet fungerer på riktig måte ved å bruke det til å ta en telefon. Trykk på "uconnect" knappen og si ordet "dial" etterfulgt av telefonnummeret du vil ringe. Dette gjør at du kan høre tone nøkkelen høres mens systemet ringer telefonnummeret.