2000 Ford Focus Stereo Flytting Instruksjoner

2000 Ford Focus Stereo Flytting Instruksjoner


2002 Ford Focus kommer i en rekke trim alternativer. Under kompakt bil kan være en fire-dørs kombi, sedan eller coupe. Focus har blitt en favoritt for ettermarkedet bil tunere og de som har affinitet for tilpasning av sine biler. En del av denne kulturen omfatter tilsetting av ettermarkedet stereoanlegg. Enten du tar din Focus 'stereo å gjøre plass til en ettermarkedet enhet eller å foreta nødvendige reparasjoner, er prosessen gjort enklere ved Ford Motor Co. standard stereo utpakkingen.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Focus. Fjern gummibelegg som beskytter den negative batteripolen. Den negative batteripolen er merket med et minustegn og skjult av en svart deksel. Løsne den negative batterikabelklemmen koblet til den negative innlegg med en 10 millimeter fastnøkkel. Hvil kabelen bort fra terminalen for å unngå en utilsiktet gjeninnkobling.

2 Sett Ford DIN fjerning nøklene inn i hullene på hver side av stereo ansiktet. De to hull på hver side av den radio er stilt opp vertikalt.

3 Trekk nøklene utover for å frigjøre fjærbelastet fangsten på innsiden av stereomonteringsbrakett.

4 Trekk stereo fra dashbordet og samtidig opprettholde den ytre trekk. Stereo vil gli fra dashbordet.

5 Reach bak stereo å fjerne ledninger koblet til fabrikken radio. Trekk ledningene fra dekk. Antennen, høyttalerkabelen gruppen og strømkabelen kan trekkes fri hånd.

Hint

  • Hvis det er en forsterker som er koblet til stereoanlegget, kan du koble ledningene til baksiden av stereo ved å dra i plast wire bindemiddel som grupper forsterkerens signal ledninger.
  • Ikke koble den negative batterikabelen til stereo er re-installert eller en ettermarkedet enhet er tilkoblet. Manipulere elektriske komponenter med den negative batterikabelen tilkoblet kan føre til en kortslutning i Fords elektriske system.