2000 Ford Excursion Informasjon

Veiing over 7000 pounds, med gass kjørelengde i lav tenåringer, Ford Excursion gjorde sin debut i 1999 som en 2000 modell. Produksjon av Excursion ble avviklet etter 2005-modellen, på grunn av mangel på forbrukernes interesse og bekymring for drivstofføkonomi.

dimensjoner

Ford Excursion var 226,7 inches lang, 76,7 inches høy og 80 inches bred. Det inneholdt 48-kubikkfot lastekapasitet.

Powertrain

Den Excursion var tilgjengelig med flere forskjellige motorer. Valgene inkludert 5.4L V8, 7,3 V8 (Diesel) og 6.8L V10. To sendingene var tilgjengelige: en firetrinns og femtrinns automatisk.

tilgjengelige funksjoner

Tilleggsutstyr inkludert, men ikke begrenset til, skinninteriør, chrome hjul, elektrisk justerbare seter, kapteinstoler og bak parkeringssensorer. En CD-spiller, tauing pakken, nøkkelfri adgang og cruise control var standard.

Drivstofføkonomi

Ekskursjonen ble ikke pålagt å gjennomgå EPA drivstofføkonomi testing (vekten klassifisert det som et kommersielt kjøretøy), men Cars.com anslått den til å få ca 10-11 mpg.

Kritikk

Ford Excursion ble ofte kritisert, spesielt av miljøorganisasjoner (Sierra Club ga den uekte "Exxon Valdez" -prisen for sin tunge drivstoff forbruk). Time Magazine listet opp de Excursion på sin "Topp 50 Verste Cars of All Time". Den Excursion kom inn som nummer 46.