Lag en bil kald luft inntak Car Engine reagere raskere

Mens kald luft inntak systemer er nesten alltid vist seg makt adders, de er også beryktet for å gjøre motorrespons svak. Dette er fordi kalde luftinntakene plassere luftfilteret langt unna spjeldhus, der det kan puste kald luft. Selv om dette legger hestekrefter, krever det også at motoren å trykk lang kald luft inntak rør hver gang du treffer på gassen, og dermed skape den svake rev kalde luftsystemer er beryktet for. Selv tregere motorrespons er en iboende ulempe av kalde luftinntakene, er det noen måter å forbedre motorrespons mens utnytte fordelene av en kald luft inntak.

Bruksanvisning

1 Endre kald luft inntak systemet ved å legge til en hydro filter. Disse er skumfiltre spleiset inn i den øvre del av den kalde luft inntak s rør, beregnet på å hindre motoren fra å suge inn vann i det tilfelle at luftfilteret er neddykket. Bortsett fra den tiltenkte fordel, hydro filtre tillate motoren din en sekundær pust punkt, og dermed gir luft for å nå spjeldhus raskere når du treffer gassen.

2 Kort ned kald luft inntak rørsystem ved å kutte en del av filter ende med en dyse kvern. Aftermarket kald luft inntak er vanligvis laget kun med maksimal hestekrefter gevinster i tankene. På mange fabrikater og modeller, kan kald luft inntak rør forkortes flere inches og filteret flyttet uten betydelig tap i hestekrefter. Jo nærmere nærhet av luftfilteret til spjeldhus, jo raskere motorens gassrespons.

3 Rengjør luftfilteret, eller erstatte den med en frisk, high-flow enhet. Jo enklere motoren din kan puste luft gjennom inntak og filter, jo raskere vil respons på gasstilførsel. Sørge for at luftfilteret er helt fri for obstruktiv gunk og rusk vil bidra til å holde rask inntak respons.