2000 BMW 323I Windows Vil ikke Rull opp eller ned

2000 BMW 323I Windows Vil ikke Rull opp eller ned


BMW 323I sedan er en del av E46 3-serie plattform produsert fra 1999 til 2006. En vanlig rapporterte problemet med E46 biler er brutt eller delvis funksjonelle vinduer. Hvis vinduene ikke lenger går opp eller ned, må du erstatte vindu regulatorer, som sikrer riktig mengde strøm blir mottatt av vindu motorer å rulle glasset opp og ned.

Bruksanvisning

Fjern dørpaneler

1 Parker bilen på et plant underlag, slå den av og koble den negative polen på batteriet.

2 Lirk den horisontale plast døren klippe av det indre dørpanelet ved hjelp av en flat skrutrekker. Sett den flate enden inn i enden av trim og lirke oppover, forsiktig trekke resten av klippe av med hånden.

3 Bruk en T-20 skrutrekker til å fjerne de to skruene som sitter på undersiden av trim du nettopp fjernet.

4 Lirk av plast caps som sitter under armlenet del av det fremre og bakre innvendige dørpaneler og fjern avslørt skruene ved hjelp av T-20 skrutrekker.

5 Lirk av plast rundt døren vinduet bryteren og sett inn T-20 skrutrekker inn i panelet for å fjerne den endelige monteringsskrue.

6 Plasser flat skrutrekker i mellom dørpanelet og metalldørkarmen og press oppover for å fjerne dørpanelet fra døren. Ikke la døren panel falle til bakken på dette punktet; holde den fast med hendene etter at den er pried av.

7 Koble de tre elektriske plugger som avdekkes når man ser i mellom plast dørpanelet og dør. Når disse har vært koblet fra, kan du fjerne dørpanelet helt og sett den til side.

Skifte vindu regulator

8 Skrelle av et hjørne av dampsperre, en plast og gummiblanding som linjer metall dør, fra øverst i høyre hjørne i nærheten av døren lås. trekk den forsiktig ned omtrent seks inches å avsløre vinduet regulator motor.

9 Skrelle av flere lange strimler av pakketape og plassere dem på toppen av vinduskarmen, fast anvende drapert sider av tape mot vindusglass. Dette vil hindre at vindusglass fra å falle ned når du fjerner regulator motor.

10 Fjern de tre festeskruene på vinduet regulator med en T-30 skrutrekker fra venstre side av motoren.

11 Finn de to røde konsoller som er i nærheten av vinduet regulator. Løsne, men ikke fjern, boltene som sitter i på toppen av de røde parentes.

12 Fjern de resterende fem regulator boltene fra metall dør rammen med 10-millimeter og 8-millimeter socket fastnøkkel.

1. 3 Finn zip tie holder Vindus ledningene til døren i øvre venstre hjørne av metalldørkarmen, og kutte zip tie ved hjelp av et barberblad. Vær oppmerksom på de elektriske ledninger når du gjør kuttet.

14 Trekk ut av vinduet regulator i pragmatiske skritt, trekke sine to mekaniske armer ut en om gangen.

15 Plasser det nye vinduet regulator på plass og følg instruksjonene i motsatt rekkefølge for å montere vinduet regulator og dørpanelet.

Hint

  • Mens vindu regulatorer er den vanligste årsaken til dette problemet, sørg for å sjekke åpenbare feilpunkter, for eksempel en blåst sikring, før du kjøper nye regulatorer og demontere dørene bil.