1999 Yukon dørdekslene Removal

Yukon er en litt finere versjon av Chevrolet Tahoe. I 2000 Yukon gikk en stor redesign. Prosessen med å fjerne dørpanelet er den samme i alle modeller fra 1995 til 1999, men vil bli drastisk forskjellig for 2000-modeller.

Sikkerhetstiltak og preparater

Fjerne dørpanelet fra Yukon er ikke veldig vanskelig, forutsatt at du følger noen grunnleggende sikkerhetsregler, og har de riktige verktøyene.

Koble alltid den negative batterikabelen før du tar ut dørpanelet. Fjerning av dørpanelet krever berøre elektriske komponenter; uten å koble den negative batterikabelen, sette deg selv i fare for elektrisk støt.

Du trenger noen grunnleggende verktøy før du begynner. En Phillips og flat skrutrekker er nødvendig for å fjerne flere dør panel komponenter. En dør trim verktøy er nødvendig for å frigjøre klipp feste døren panel, og et vindu sveiv verktøy er nødvendig hvis din Yukon har manuelle vinduer. Du kan kjøpe alle disse elementene til enhver auto deler butikken.

Fjerne Dørtablå

Trekk interiøret dørhåndtaket åpen og sette inn en flat skrutrekker inn i det lille panelet som omgir den. Lirk panel av og skyv panelet rundt håndtaket. Hekt ledningsnettet fra bak panelet (for dørlåser).

Lirk av vinduet på kontrollpanelet, og koble ledningsnettet fra bak det. Du trenger også å løsne selen for strøm speil kontroller, som det er på det samme panelet. Hvis Yukon ikke har elektriske vinduer, men i stedet har en manuell vindussveiv, må du fjerne det. Sett manuell vindus sveiv verktøy mellom kranken og døren til pop ut "U" klipp. Vær oppmerksom når du fjerner klippet, er det lett å miste. Når klippet er borte, vil vinduet sveiv trekke rett av.

Fjern det lille dekselet fra innsiden av døren armlenet. Fjern skruen som ligger bak dekselet.

Sett dørpanelet verktøy mellom panelet og døren å starte spratt ut holdeklemmene. Jobb deg rundt døren til alle klippene pop fri fra døren. Trekk forsiktig panelet fra døren, men ta hensyn til ledningene bak det. Hekt ledningsnettet fra døren høflighet lampe og satt i panelet til side.