1999 Honda CRV Specs

1999 Honda CR-V forbedret hestekrefter litt og introdusert for noen kosmetiske forbedringer, men utvendig utseende var det samme som den forrige modellen året. Det var ingen grunn til å gjøre store endringer; CR-V var den mest populære kompakt sport utility vehicle (SUV) på markedet da den ble innført. Motor Trend ga 1999-modellen en svært positiv anmeldelse, og sa: ". Den CR-V er bare om den perfekte bilen for verdi minded overgangen fra en bil til en sport / verktøyet" CR-V kom i to trims: LX og EX.

Utseende

Både LX og EX er tilgjengelig i fire utvendige farger. Begge er også fire-dørs biler. CR-V har en 103,5-tommers akselavstand og måler 177,6 inches lang, 68,9 inches bredt og 65,9 inches høy. Den har en 8,1-tommers bakkeklaring. En full-size reservehjul er standard, sammen med elektriske vinduer, speil og låser. CR-V har plass til fem. Det er 40,5 inches av foran takhøyde og 41,5 inches med benplass. Begge trims har bøtteseter, et midtkonsollen og en bakrutevisker. En CD-spiller er standard i EX. Begge trims har klut seter. EX har også et takstativ alternativ. CR-V har 29,6 kubikkfot bagasjeplass med setene opp og 67,2 kubikkfot med baksetet foldet ned.

Opptreden

Begge trims har en to-liters firesylindret motor. Den maksimale hestekrefter er 146 på 6200 omdreininger per minutt (rpm). Det er 133 fot-pounds av dreiemoment ved 4500 rpm. LX er tilgjengelig i to-wheel drive eller firehjulstrekk. EX er tilgjengelig i firehjulstrekk. En fire-trinns automatisk girkasse er standard i de to-wheel drive LX. LX firehjulstrekk og EX begge kommer standard med en femtrinns manuell girkasse. KM er 22-23 miles per gallon i byen og 25 miles per gallon på motorveien. EX har en maksimal tilhengervekt på 1000 pounds. Begge trims er tilgjengelige med cruise control og har en 34,8-fots svingradius.

Sikkerhets egenskaper

Begge trimme kommer med barnesikring, som hindrer barnet i å åpne døren fra innsiden. Fører og passasjer er standard. Begge trims har makt bremser; EX har en firehjulsblokkeringsfrie bremser. Begge trims har også fire- og femstjerners sikkerhetsvurderinger fra National Highway Traffic Safety Administration.