Reglene for å lease en bil

Reglene for å lease en bil


Når du vurderer en auto lease, er det flere ting du bør vurdere utover bare å forhandle fram en god salgspris. Først må du betale banken for behandling leieavtalen. Da er det regler som bestemmer hvor mange miles du kan kjøre bilen, hvor du må ta vare på den, og hva som skjer når leieavtalen utløper. Hvis du ikke følger disse reglene kan medføre tilleggskostnader når du returnerer bilen.

kilometerbegrensning

Alle leieavtaler inkluderer en årlig kjørelengde begrensning, normalt strekker seg fra 7500 til 20.000 miles per år. Kilometerbegrensning brukes til å beregne restverdi for et kjøretøy. Restverdien er hva bilen er verdt på slutten av leieavtalen. Jo høyere restverdi, jo lavere månedlig betaling. Hvis du overskrider kjørelengde grensen, vil du betale et gebyr for hver ekstra mil, vanligvis rundt 10 til 15 cent per mil.

Slitasje og rift Restriksjoner

Når en leid bil returneres til forhandleren, vil det bli inspisert for overflødig slitasje-og-tåre. Leasing selskapene forventer sine kjøretøy for å bli returnert i utmerket form, og du vil bli fakturert for overflødig skade.

bankgebyrer

Når du signerer en leieavtale, bankgebyrer fra $ 300 til $ 1200 forfaller. Du må betale disse "oppkjøps avgifter" for å ta levering av en leid bil.

disposisjons gebyrer

Hvis du returnerer en leid bil uten leasing eller finansiering av en annen bil av samme merke, vil du skylder en disposisjon avgift som varierer fra $ 300 til $ 600.

Expert Insight

I tillegg til den månedlige leiebetaling, er det andre avgifter knyttet til et kjøretøy lease. I de fleste tilfeller kan de bankgebyrer og overskytende kjørelengde forhåndsbetales i kontanter eller rullet inn i den månedlige utbetalinger. Men det er en leieavtale et flott alternativ for lavere kilometerstand drivere med god kreditt historie, og den månedlige utbetalinger kan være vesentlig lavere enn om du kjøper bilen.