1999 Dodge Caravan SE vil ikke starte

1999 Dodge Caravan SE vil ikke starte


Caravan er minivan i Chrysler lineup. Produksjonen begynte som Grand Caravan under smette unna merkevare i 1984. 1999 Caravan, som hvilken som helst bil, kan ha startproblemer. De fleste utgangsspørsmål er i batteriet, starteren eller drivstoff linje komponenter. Diagnostisering problemet selv kan hjelpe deg å avgjøre om det er en gjør-det-selv-fix eller om det er behov for oppmerksomhet av en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og se på sammenhenger fører til batteriet. Tilkoblingene til terminalene på batteriet bør være stramt. Hvis de har plass til å vrikke, stramme med en skiftenøkkel. Sjekk for korrosjon på terminalene. Korrosjon kan fjernes ved å helle en kullsyreholdig drikke på klemmene og deretter forsiktig skrubbing med en stålbørste.

2 Vri nøkkelen til "ON" posisjon i tenningen. Hvis dashbordet lyser ikke kommer på, er batteriet utladet eller død. Det må lades eller skiftes.

3 Sjekk væskenivået i bilen. Olje, overføring væske og radiator væsker er alle viktige ting å kontrollere. Sjekk også at du har nok gass. Når du sjekker væskenivåer, sørg for at bilen har hatt en halv time for å kjøle. Hvis det er lite væske eller ingen væske, kan det føre til at Caravan å gripe, slå av og ikke være i stand til å starte. Kontrollere væske nivåer kan også indikere om du har en lekkasje i motoren din. The Caravan har hatt en tilbakekalling på grunn av drivstofflekkasje fra en defekt O-ring. Ikke bare kan dette føre til at motoren din til å gripe, det kan føre til en brann i nærvær av en tennkilde.

4 Vri nøkkelen i tenningen i et forsøk på å starte bilen. Lytt etter lyder, eller mangel på lyder, at Caravan avgir. Hvis van gjør en klikkelyd, er starteren defekt. Ingen støy i det hele tatt indikerer et problem med tenningen. En knocking støy kan peke ut en drivstoffledningen komponent som et problem. Drivstoffledningen komponentene inkluderer selve linjen, drivstoffilter og drivstoffpumpe. For 1999 Caravan, ble en tilbakekalling utstedt for drivstoff filtre som virker ved å blokkere drivstoff flyt. For å få en erstatning, ring din lokale Dodge forhandler. Hvis Caravan er en som ble berørt, vil det bli reparert gratis.