1998 Toyota Avalon Stereo Installasjon

1998 Toyota Avalon Stereo Installasjon


The 1998 Toyota Avalon (og Camry) er utstyrt med standard AM / FM stereo dekk med CD-spiller. Avalon eiere som ønsker en mer kapabel og kraftig bil stereoanlegg, eller de som trenger å skifte ut en defekt lager enhet, kan velge en ettermarkedet erstatning for mer kraft og evne. Når du har valgt stereo dekk, kan du få erstatning håndteres av en profesjonell bil lyd tekniker, eller bytte dekk selv og spare penger.

Bruksanvisning

1 Løft Avalon hette og koble kabelen fra den negative batteripolen. Slå bolten på kabelens klemme to omdreininger mot klokken med en 10 mm fastnøkkel. Løft kabelen fra batteriet og sett det til side. Flytt til innsiden av Toyota.

2 Åpne midtkonsollen oppbevaringsrom. Lirke fremre kant av rommet åpnings fra konsollen med en flat skrutrekker eller trim fjerning panel verktøyet. Fjern de to skruebolter under fjernet panel med en Phillips-skrutrekker.

3 Ta tak i instrumentpanelet som omgir girvelgeren spaken og dra den bort fra Toyotas dashbordet for hånd. Koble ledningene kontakten fra baksiden av panelet (sigarettenner) og satt i panelet til side.

4 Grab den tynne panelet under klima-kontroller og trekk den bort fra dashbordet. Fjern de to skruebolter bak panelet med en 10-mm socket og skralle. Lirk ventilene over stereo bort fra dashbordet med en trim fjerning panel verktøyet. Fjern de to skruebolter på toppen av stereoenheten med 10-mm socket og skralle.

5 Skyv stereoenheten fra dashbordet. Koble stereo ledninger og antennekabelen fra baksiden av enheten. Fjern de to skruene på hver side av stereo brakett med Phillips-skrutrekker. Skyv stereo enhet fra braketten.

6 Skyv frontplaten adapteren inn i stereo braketten. Bytt ut de to skruene inn i sidene på braketten for å feste frontplaten adapter på plass. Skyv den nye stereo inn i frontplaten adapter til den låses på plass.

7 Plugg stereoledningskontakter i ledningsnettet adapter fører. Koble ledningsnettet til uttak på baksiden av den nye stereo. Sett antennekabelen ledelsen inn i FM-antenne uttak på baksiden av ettermarkedet stereo.

8 Skyv stereo forsamlingen tilbake i Avalon stereo montering dock. Skift skruebolter på toppen og under stereo og klima gruppe med socket og skralle.

9 Plasser luftehullene i deres spor på dashbordet over stereoanlegget. Trykk hardt å knipse dem tilbake inn i dashbordet. Plasser den tynne panelet langs bunnen av klimapanelet, og trykk den på plass.

10 Plasser panelet som omgir girvelgeren med dashbordet. Plugg den elektriske ledninger kontakt (for sigarettenneren) inn i stikkontakten på baksiden av panelet. Trykk mot kantene av panelet for å knipse det tilbake på plass på dashbordet. Bytt ut de to skruene i forkant av midtkonsollen oppbevaringsrom åpnings med Phillips-skrutrekker. Sett på panelet over skruene. Lukk rommet lokket.

11 Koble til batteriet og lukk panseret.