1998 Jayco Trailer Spesifikasjoner

Jayco introduserte sin linje av fritidskjøretøy i 1968. Siden da har sine RVs blitt en av de mest solgte merkene tilgjengelig for forbrukerne. Jayco oppgave er å gi kundene med eksemplarisk RVs og utmerket service. Et bredt utvalg av 1998 Jayco trailere er tilgjengelig for å møte en rekke behov for ferie familier.

Jayco Eagle 12 UDK

1998 Jayco Eagle 12 UDK er en 12-fots trailer som har rikelig med lagringsplass og plass. Denne traileren har plass til syv. Det tilbyr to dinettes, en U-formet og den andre en messe stil. Begge dinettes åpne opp til senger. Dette Jayco modellen leveres også med en tre-brenner komfyr, en treveis kjøleskap / fryser og en gass ovn.

Jayco 302 FK

Den 1998 302 FK reise trailer måler 30 fot lang og er ganske romslig. Det kan sove opptil seks personer. Standard funksjoner inkluderer en queen-size seng, en messe som kaster seg inn i en seng, en innebygd radio, markise, stabilisatorstag og standard eik kabinettet.

Jayco Eagle 323 K

1998 Jayco Eagle 323 K er 32 fot lang og har en slide-out. Det kan sove syv personer komfortabelt. Standard funksjoner på denne modellen inkluderer en dobbel-dørs kjøleskap, en innebygd CD-spiller og radio, oppvarmet stridsvogner, utvendig dusj og en tre-brenner komfyr med stekeovn.