Hvordan lage en Moped gå raskere

Hvordan lage en Moped gå raskere


Lovlig, kan en moped ikke overstige 30 eller 35 km / h (avhengig av hvor du bor). Men noen mopedmotorer er i stand til mye høyere hastigheter enn regelverket fastsetter. Det er derfor deres produsenter installere begrense enheter. Her er hvordan du gjør en moped gå raskere.

Bruksanvisning

1 Ta av luftfilteret eller demper i luften boksen.

2 Installer en utvidelse kammer i lyddemperen, eller rett og slett kjøpe en forestilling skjerf for å erstatte den opprinnelige. For å endre den opprinnelige, fjerne eksosrøret. Fjern begrense som kan befinne seg i skjerf, eller bore hull i dem. Du vil sannsynligvis trenge å slipe boltene av for å komme til den smale rør inne og deretter sende den ut. Også avskåret lite rør som strekker seg ut på siden, men ikke koble til noe. Crimp lukket åpning som er igjen på eksos etter at du har kuttet den smale røret.

3 Sjekk overføring av din moped. Kontroller at den har riktig mengde væske som er angitt i bruksanvisningen. Overdreven eller skitten væske kan redusere ytelsen.

4 Endre olje og oljefilter. Bruk høykvalitets syntetisk olje.

5 Ta av transmisjonsdekselet. Fjern mutteren på variator forsamlingen. Trekk variator enheten ut og se etter en vaskemaskin mellom de to halvdelene av skivene. Fjern denne begrens vaskemaskin, erstatte variator enheten og sett mutteren.

6 Bytt ut de viktigste jet i forgasseren med en større. Du må fjerne forgasseren å gjøre dette, så ta toppen av. Hold orden på alle dine skruer og plugg gassledningen, eller gass lekker ut.

Hint

  • Øke hastigheten på en moped kan kreve å bli registrert som en motorsykkel.
  • Fjerning av lede kan skape unødig støy.
  • Endringer kan påvirke levetiden på motoren din.
  • Ulovlige hastigheter kan resultere i bøter, inndragning, tap av kjøring privilegier og kollisjoner.