1998 Audi 2.8L Blower Motor instruksjoner for utskifting

1998 Audi A4 var en del av B5 generasjon av denne populære modellen fra den tyske bilprodusenten. A4 er en mid-size luksus bil som konkurrerer med biler som BMW 3-serie. Samtidig ha en meget høy generell kvalitet og være en godt konstruert kjøretøy, har denne generasjonen av A4 en kjent svakt punkt: viftemotoren / vifteenheten for varmeapparatet og air condition. Viftemotoren ofte svikter; heldigvis er motoren plassert i en relativt tilgjengelig sted - i dashbordet bak hanskerommet.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen. Åpne passasjer inngangsdør. Trekk trim utenfor enden av dashbordet, hvor det seter mot døren når døren er lukket. Den trim er holdt på med klipp og kan trekkes av for hånd eller forsiktig pried med en skrutrekker.

2 Åpne døren på hanskerommet. Fjern boltene som holder hanskerommet til dashbordet, ved hjelp av en 8-mm socket og skralle. Koble ledningsnettet som går til hanskerommet lys. Fjern hanskerommet fra dashbordet - den bakre, nedre kant av hanske klipp på plass, og er rett og slett trukket opp for å løsne den.

3 Koble ledningsnettet som plugges inn viftemotor - motoren er den runde, svarte delen som er boltet til bunnen av dashbordet. Ledningsnettet er på den bakre del av blåseren, og er litt vanskelig å nå.

4 Løsne og fjern skruene som fester viftemotoren til undersiden av dashbordet, med socket og skralle. Sett den gamle viften til side.

5 Koble ledningsnettet inn i den nye viftemotoren. Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon, og slå på viften for å sikre at de nye Blåseren fungerer som den skal. Bolt den nye viften til dashbordet, med socket og skralle.

6 Sett på hanskerommet med boltene. Stram boltene med kontakten. Koble ledningsnettet tilbake i hanskerommet lys. Klem dash side trimme tilbake på plass. Nyt fungerende oppvarming og air condition.