1997 Saturn Informasjon om vedlikehold

1997 Saturn Informasjon om vedlikehold


Saturn biler er kjent for sin pålitelighet, holdbarhet og lang levetid, og med en forsiktig øye og en streng vedlikeholdsplan, kan du holde Saturn på veien i årene som kommer. Vedlikeholdsplaner er vanligvis fordelt over en periode på flere måneder og miles. Du bør bruke hvilken milepæl som kommer først, noe som betyr at hvis du legger mye av miles på Saturn (mer enn 12.000 miles i året), bør du følge kjørelengde retningslinjer og få Saturn betjent oftere. Hvis du ikke kjører mye (mindre enn 12.000 miles i året) du bør følge den månedlige intervaller.

Hver seks måneder eller 6000 Miles

Skift motorolje og installere en ny oljefilter. Inspiser aksel støvler, fjæring og kuleledd sel, bytt hvis gummien er tørket ut, sprukket eller revet. Kontroller eksosanlegget og varmeskjold for tegn til rust, skifte ut enhver komponent som lekker. Roter dekkene, undersøke dekkmønsteret for tegn på ujevn slitasje som kan være et tegn på feil dekktrykk eller forskjøvet suspensjon komponenter. Endre væske i trans hvis kjøretøyet er utstyrt med en manuell girkasse.

Hver 12 måneder eller 18.000 Miles

Inspiser motor tilbehør drivreimer og erstatte av de vises tørket ut eller sprekker. Inspiser de øvre og nedre radiatorslanger og skift ut hvis det er tegn til lekkasje eller overflødig slitasje. Inspiser varmeslanger og skift ut hvis det er tegn til lekkasjer eller overflødig slitasje.

Hver 24 måneder eller 30.000 Miles

Endre væske og trykkfilter i trans hvis kjøretøyet er utstyrt med en automatisk girkasse. Installer nye tennplugger. Inspiser motor vakuumslanger, erstatte noen som viser tegn til lekkasje eller slitasje. Undersøk bensintank, lue og drivstoffledninger. Bytt stål drivstoffledninger som viser tegn på lekkasjer eller rust. Bytt gummi linjer som ser tørket ut eller sprø. Kontroller drivstofftanken for tegn til rust og bytt om nødvendig. Skift motorluftfilter. Tapp kjølevæske og skyll kjølesystemet. Har radiatorlokket trykkprøves, deretter fylle systemet med fersk kjølevæske.

Hver 48 måneder eller 60.000 Miles

Bytt drivstoffilter.