1995 Ford Ranger Heater reguleringsventil Installasjon

1995 Ford Ranger Heater reguleringsventil Installasjon


Varmeapparatet reguleringsventil i 1995 Ford Ranger gir en strøm av varmt vann til varmeapparatet kjernen når du velger en av de varme temperaturinnstillingene for innsiden av førerhuset. Ventilen ligger nær varmeapparat vifte blåser på høyre side i motorrommet, like foran brannmuren. Du kan enkelt identifisere reguleringsventilen ved sin sorte plastflaske og et par av inntaksslangene og utløpsslanger i hver side av enheten.

Bruksanvisning

1 Sett på parkeringsbremsen. Løft motordekselet og la motoren avkjøles helt.

2 Ta av radiatorlokket. Plasser en ren renne pannen eller plast tampen under nederste høyre hjørne av radiatoren. Åpne petcock ventil i bunnen av radiatoren mot urviseren med en tang. La kjølevæsken kan tømmes helt ut. Lukk petcock ventilen med klokken med tang og skyv renne pannen ut av veien.

3 Flytt til høyre side av motorrommet. Løsne den lille klemmen som holder varmekontrollkabelen til styrearmen på plastflaske ved hjelp av skrutrekkeren. Pass på å ikke miste skruen som du fjerner enden av kabelen fra styrearmen. Flytte enden av kabelen ut av veien.

4 Løsne slangeklemmene mot urviseren på både innløps- og utløpsvarmeslanger der de kobles til regulatoren, med en skrutrekker.

5 Trekk hver slange av plast dysene på hver side av enheten for hånd. Vikle en butikk fille rundt enden av en slange og arbeide det løs fra en dyse med tang, hvis det er nødvendig.

6 Ta den gamle enheten ut og plassere den nye varmekontroll ventil på samme sted. Kontrollen arm på flasken bør være riktig vei for kabelen vedlegg. Svinge enden av varmekabelen nær flasken for å sikre at varmereguleringsventilen er plassert riktig.

7 Feste par av innløp og utløp varme slanger på hver side av ventilen ved å skyve hver av dem fullt ut på den aktuelle dysen. Varmeapparatslanger utvikle en konfigurasjonsminne, noe som gjør det lettere å identifisere den opprinnelige plasseringen til hver slange. Stram hver slangeklemme klokken med skrutrekker.

8 Sett ovnen kontrollkabelen til enden av styrearmen og stram klemmeskruen med klokken.

9 Fyll radiatoren med kjølevæske og sett på radiator lokket. Start motoren og la den gå på tomgang i flere minutter. Velg ett av de varme temperaturinnstillinger på air condition kontrollpanel i førerhuset. Flytt høyre side av motorrommet.

10 Kontroller hver av de varmeren slangeforbindelser på reguleringsventilen for lekkasjer, bruker fingeren til å føle for vann på undersiden av en tilkobling. Stram en klemme med skrutrekker for å stoppe en lekkasje.

Hint

  • Kast gammel kjølevæske riktig i en lukket beholder.