Hvordan fikse en Dual CD / DVD-spiller

Hvordan fikse en Dual CD / DVD-spiller


Hvis DVD-spilleren starter å handle opp eller ikke vil spille CD / DVDer, kan det være lurt å prøve noen skritt for å manuelt fikse det. fordi DVD
Spillerne bruker en bestemt type digital teknologi, er det noen flere skritt du kan ta for å prøve å fikse det før forlate håp. Trinnene nedenfor representerer de vanligste problemene med DVD-spiller og er også den billigste å fikse.

Bruksanvisning

Hvordan fikse en Dual CD / DVD-spiller

1 Prøv å starte DVD-spiller, uten disk satt inn. Noen ganger kan en skadet disk kan føre til problemer når en DVD / CD-spiller er i ferd med, og fjerne disken kan løse problemet veldig enkelt.

2 Prøv å kjøre en "ren" disk via CD / DVD-spiller. Disse rengjørings platene er spesielt laget disker med små børster på data siden av disken. De er laget for å forsiktig tørke bort støv som kan ha samlet seg på DVD-spillerens linse og er vanligvis tilgjengelig på de fleste elektronikkbutikker.

3 Sjekk dine forbindelser. Mange moderne CD / DVD-spillere har områder for mer enn én type kabel, og koblet komponent, kan HDMI, lyd, eller S-videokabler føre til at spilleren til å fungere feil.

4 Veksle player alternativer. Noen avanserte DVD-spillere har alternativer som inkluderer skjerm, foretrukket språk, og til og med auto-avspillingsalternativer. Prøv å bytte noen av disse alternativene for å se om du kan produsere den ønskede funksjonen fra din DVD / CD-spiller.

Hint

  • Hvis du mistenker at problemet med DVD gjelder kabling eller alvorlig slitasje, kan det være på tide å bytte ut DVD-spilleren, som DVD / CD-spillere kan være ganske dyrt.