1997 Hyundai Tiburon Radio Installasjon

1997 Hyundai Tiburon Radio Installasjon


Installere et nytt stereoanlegg i s 1997 Hyundai Tiburon er en rask prosedyre som tar mindre enn en time om en ny kabling adapter og radio adapter kit brukes. Ved å bruke disse, ser jobben profesjonelt og er laget mye tryggere ved ikke å måtte klippe og spleise fabrikken ledningsnettet for å passe den nye radioen. Ved å bruke disse markedet elementer, kan nesten alle stereoanlegg fra alle produsenter skal installeres i 1997 Tiburon.

Bruksanvisning

1 Løft panseret og koble den negative batterikabelen. Inne i bilen, fjerne shifter boot trim ved å sette inn en mellomstor, flat skrutrekker under kanten av trim og nysgjerrige opp. Den trim holdes på plass av fjærklemmer. Når disse utgivelse, vil trim dukke opp. Det er ikke nødvendig å fullstendig fjerne det, bare gi klaring for radio trim plate som skal fjernes.

2 Dra rett ut på radioen trim plate. Det er også holdes på plass av fjærklemmer og vil komme ut med svært liten innsats. Fjern de fire skruene som holder radioen på plass. Trekk radio rett ut, koble kontaktene og sitte radioen til side.

3 Plugg Hyundai radio sele i den universelle radioadapter sele. Installer radio adapter kit på den nye radioen slik at den vil passe godt inn i Hyundai åpning og montere pent og ordentlig. Plugg den nye radioen inn i tilkoblingsadapter og skyv den nye radioen på plass. Installer monteringsskruer.

4 Koble til batteriet negative kabelen og vri om nøkkelen på. Test den nye radio for forsvarlig drift. Installer radio trim plate ved å klikke det på plass. Trykk på shifter boot trim på plass.