1996 Z24 klarer ikke å dra

Hvis 1996 Chevy Cavalier Z24 ikke vil skru, kan du vurdere det best-case scenario for en bil som ikke vil starte. Realistisk, er det tre hovedgrunner til at en motor ikke vil sveiv det hele tatt. Alle er elektrisk, og alle har relativt enkle feilsøkingsprosedyrer for å eliminere eller bekrefte komponenten som årsak motoren starter ikke. Du vil først feilsøke batteriet og da vil du feilsøke tenningsmodulen og til slutt din solenoid.

Bruksanvisning

1 Koble den røde genseren kabelen inn i din batteriets plusspol, og plassere den svarte jumperen kabelen på en bart metall bakken plassert inne i motorrommet. Plasser den røde kabelen på den andre enden av jumper-kabelen til en annen bil positive batteripolen og jorde den svarte kabelen til bart metall inni motorrommet.

2 Slå på arbeids bil og deretter forsøke å starte Z24. Hvis den ikke sveiv, la arbeids bilen for å kjøre i ca fem minutter og gjenta prosessen. Hvis Z24 ikke vil skru, er batteriet bra. Hvis bilen slår seg på, lad batteriet med en batterilader. Hvis problemet skjer igjen, har batteriet testet på noen anerkjente auto deler selskapet, og bytte ut batteriet med et nytt hvis det er nødvendig.

3 Slå på Z24 lykter i en mørk garasje eller når det er mørkt ute.

4 Forsøk å starte Z24. Hvis lampene ikke dim, problemet er en defekt tenningsmodulen. Hvis frontlyktene går dim, er tenningsmodulen fungerer og starteren solenoid er defekt.