Hvordan Bleed en Clutch Slave sylinder på en 1993 Ford Ranger

Hvordan Bleed en Clutch Slave sylinder på en 1993 Ford Ranger


Lufting av clutch slave sylinder på en 1993 Ford Ranger krever en assistent til å betjene kløtsjpedalen. Arbeidssylinder får sitt trykk fra en hovedsylinder som drives av clutchpedalen. Dette systemet er et tyngdekraft-matet system. Imidlertid kan luft bli fanget på ethvert punkt i linjen, noe som begrenser bevegelsen av slavesylinderen.

Bruksanvisning

1 Hev lastebil med gulvet jack og sted bukker under rammen. Senk lastebilen på bukker. Åpne panseret og ta av lokket på clutch master sylinder reservoaret, noe som gjør at den er full av bremsevæske.

2 Plasser deg under bilen, og åpne slavesylinder lufteventil med en skiftenøkkel. Det ligger ved siden av innløpet linje. La væsken renne. Å være gravitasjon matet, hvis det er luft i linjen, bremsevæske vil bare dryppe ut av lufteskrue til luften er evakuert. La den drenere inntil en jevn strøm av væske blir sett på lufte. På dette punktet stramme lufteskrue. Sørg alltid for clutchen reservoaret ikke går tom for væske eller luft blir fanget i systemet.

3 Trå inn clutchpedalen og hold den i gulvet i tre sekunder - har en assistent gjøre dette. Slipp det brått. Gjør dette fire til fem ganger. Fortell assistenten ikke å la pedalen opp før han eller hun får beskjed om å gjøre det. Når blødning systemet, må lufte åpnes med pedalen ned, noe som skaper press i systemet. Hvis pedalen slippes opp med lufte ope, n det vil skape et vakuum og suge luft inn i slavesylinder. Utluftings må være lukket når pedalen er løftet.

4 Åpne slavesylinder lufteskrue med clutchpedalen ned. Fluidet vil komme ut med en liten mengde kraft. Etter at væsken kommer ut Steng lufte. Fortell assistent til å pumpe clutchpedalen tre ganger og deretter holde pedalen nede på gulvet inntil beskjed om å gjøre noe annet. Åpne utluftings igjen og tillate fluid å strømme, fulgt av lukking av lufte. Clutchen kan løftes ved dette punktet.

5 Kontroller og fyll clutch master sylinder reservoaret. Senk lastebilen.