1995 Maxima servoolje Specs

1995 Maxima servoolje Specs


I 1995 Nissan introduserte den første fjerde generasjon Maxima til markedet. Den fjerde generasjonen av denne mellomstore sedan strakk årene 1995-1999, og selv om bilen gjennomgikk mindre endringer i løpet av denne perioden, er i stor grad lik de andre hver fjerde generasjons modell året. Servostyring kom standard på 1995 Maxima, og opprettholde servostyring væske nivåer er en nødvendighet for Maxima eiere.

Wow Power Steering Fluid

Når 1995 Maxima rullet av linjen, anbefales Nissan brukerne bruke Dexron II girolje for servostyring væske eller et generisk ekvivalent.

egnede Innbyttere

Dexron II ble avløst av Dexron III på midten av 1990-tallet. Dexron III er designet for å brukes i alle girkasser og servostyringer som tidligere opererte på forgjengeren. Dexron IV erstatter nå Dexron II og III. Ford Mercon er et annet merkenavn utbyttbare med Dexron II. Auto forsyne butikkene selger mange andre generiske ekvivalenter til Dexron II og Dexron III, hentet fra fra produsenter som Valvoline, Shell og Pennzoil. Alle disse alternativene kan brukes i en '95 Maxima servostyring enhet.

Testing væskenivåer

En 1995 Maxima eieren kan kontrollere nivået av servostyring væske når motoren er kald eller varm. For å få en nøyaktig lesing, skjønt, må motoren øke væske temperaturer mellom 122 og 176 grader. Ellers vente til væsketemperatur kjøles til under 86 grader for å teste.