Hvor å Endre telefoner Online

En mobiltelefon kan ikke vare evig, så når det er på tide å bytte ut telefonen med en ny en, må du bytte nummer og informasjon over til den nye telefonen. Gjør du det brukes til å kreve en tur til tjenesteleverandørens butikk, men de fleste leverandører lar deg bytte nummeret ditt til en ny telefon på nettet og over telefonen nå.

Bruksanvisning

Endre til en ny telefon

1 Kjøp den nye telefonen. Enten du bestiller det gjennom operatørens nettside eller en annen nettside, eller kjøpt den i en butikk, vil du trenge den nye telefonen med deg å gjøre bryteren-over. Kontroller at batteriet er ladet og slått på, og at den fungerer som den skal.

2 Aktiver telefonen. Hvis du gjør aktiverings nettet, logge inn på din konto på leverandørens nettside, og deretter finne den delen for å aktivere den nye telefonen, og følge leverandørens anvisninger.

Hvis du ikke har en konto med leverandøren din, de fleste leverandører tilbyr et nummer å ringe for å bytte telefoner, eller du kan ta med telefonen til leverandørens butikken, og de kan endre telefon på sitt servicesenter.

3 Din swap er fullført. Det kan ta alt fra noen minutter til et par timer før telefonen fungere som den skal, eller du kan ha for å slå telefonen av og på. Sørg for at den gamle telefonen er slått av.

Noen telefoner lar informasjon som telefonboken og bilder som skal flyttes fra en telefon til en annen, så sjekk i butikken hvis leverandøren er i stand til å gjøre det med telefoner i butikken deres servicesenter og spare deg bryet med å programmere alle kontaktene dine inn igjen.

Hint

  • Sørg for at den nye telefonen fungerer før du gjør det switch.Before du omprogrammere hele telefonboken, i den nye telefonen, se om tjenesteleverandøren kan overføre informasjon fra den gamle telefonen til den nye i-butikk.
  • Hvis du kjøper en telefon av en annen enn tjenesteleverandørens hjemmeside, sørg for at telefonen er kompatibel med nettverket, er i god stand og har ingen service blokker. For å være sikker på om telefonens kompatibilitet, finne ut serienummeret på telefonen og spør du tjenesteleverandøren hvis telefonen vil fungere med deres system.