Slik installerer E36 HID Tåke

E36 er en kompakt bil produsert av BMW. Den E36 kommer ut av fabrikken med halogen tåkelys. Hvis du ønsker en økt lysstyrke av dine tåkelys, eller hvis du bare vil tåkelysene for å matche frontlysene, du kan installere HID tåkelys i løpet av minutter. Du kan kjøpe en HID tåke lys kit fra de fleste online bildeler butikker eller fra din lokale BMW-forhandler.

Bruksanvisning

1 Løft opp panseret og ta av bakdekselet fra tåkelys montering fra baksiden av støtfangeren. Ta av halogenpære enheten ved å vri den mot klokken og trekke den ut av E36.

2 Bruk en avbiter å klippe ledningene som går ut på pære. Fjern husets av tåke lys og fjern halogen pære.

3 Bruk en loddebolt for å lodde pære ledningene til de nye tåke lys-kontakter fra settet. Pass på at du kobler den svarte kontakten til den svarte ledningen og den røde kontakten til den røde ledningen for riktig polaritet.

4 Sett huset til forsamlingen. Skjær av ledningstilkoblinger fra ballast av HID forsamlingen.

5 Komme inn i motorrommet og bruke wire cutters å kutte pære forbindelse fra kjøretøyet. Prøv å la noen ekstra ledning å jobbe med.

6 Bruk en loddebolt for å koble HID-kontakten til bilens ledninger. Den gule ledningen skal gå med den sorte ledningen og den brune ledningen skal gå med den røde ledningen. Dekk ledninger med elektrisk tape.

7 Installer HID pære montering på baksiden av støtfangeren foran, riktig å koble begge ledninger og tilkoblinger.

8 Bytt ut tåke lys sikringene i motorrommet sikringsblokken med to 20A sikringer. Lukk hetten.