1995 Lincoln Town Car: luftfjæring Problemer

1995 Lincoln Town Car: luftfjæring Problemer


1995 Lincoln Town Car har møtt sin fare andel av mekaniske problemer, som fører til en frivillig tilbakekalling for kjøretøyet av produsenten. Blant problemene som plaget den 1995 modellen var problemer med bilens luftfjæring --- en årsak til frustrasjon for både Ford Motor Company og dets kunder.

Air Suspension Lys

En vanlig klage som er relatert til 1995 Lincoln Town Car hadde å gjøre med luftfjæring indikatorlampen, som ofte ikke ville gå av. Fordi lyset forble på det ofte ført sjåfører til å tenke at de hadde et problem med sin luftfjæring, noe som førte til et utslett av samtaler til Ford-sertifiserte mekanikere. Etter å ha sjekket for å sikre luftfjæring bryter i bagasjerommet ble slått på som det skal være, mekanikere tilskrives problemet til en defekt indikator sikring, som de lett kan fikse i løpet av minutter,

Lav Riding Rear

Etter mekanikere utelukkes at luftfjæring bryter i bagasjerommet ikke var slått på, nærmere ettersyn ofte funnet at luftfjæring bryteren var feil og ble ikke signaliserer at kollisjonsputer i bæresystem for å blåse. Denne tilstanden forårsaket bilen å ri lavere bak enn foran fordi posene ikke var engasjerende. En enkel utskifting av luftfjærbryteren var ofte nok til å løse problemet og signaliserer poser å blåse skikkelig.

Defekt Relief Valve

1995 Lincoln Town Car er luftfjæring bruker en liten luftkompressor som ligger like under førersiden venstre fender godt med luftledninger som kjørte inn i kollisjonsputer. Ofte anses defekt av mekanikere, disse ventiler nødvendig inspeksjon avgjøre behovet for utskifting. Lincoln-sertifiserte mekanikere skulle sjekke toppen av hver kollisjonspute, hvor en elektrisk ventil doblet som en sikkerhetsventil og lov luft å unnslippe når den aktiveres. Funksjonelle sikkerhetsventilene vil avføle mengden av lufttrykket inne i luftputen for å holde begge sider nivå. Hvis bestemmes ikke-operativt, disse ventilene som kreves erstatning for å bedre sikkerheten og kjøretøyets ytelse.