1995 Chevrolet Blazer Specs

Chevrolet Blazer ble opprinnelig introdusert i 1983, men ble radikalt redesignet i 1995. Den nye Blazer resulterte i SUV blir betegnet "Truck of the Year" av Motor Trend Magazine, som sitert sine styling, kraft, komfort og opphengingsmuligheter som årsaker til Valget. I 1995 Blazer kom i tre utstyrsnivåer og var tilgjengelig i fire-wheel-drive, samt to-wheel-drive. Det var også tilgjengelig med enten to eller fire dører.

Motor og ytelse

1995 Chevy Blazer ble drevet av en 4,3-liters V-6 motor å sette ut 200 hestekrefter. Det hadde drevet skivebremser foran med fire hjul ABS bremser. Blazer hadde foran og bak anti-roll bar suspensjon.

Ytre

1995 Blazer kom standard med en traile sele og støtfangere matcher bilens farge. Det hadde også intermitterende vindusviskerne. Tilgjengelig som designmuligheter ble farget kropp og hjul listverk. 1995 Blazer hadde en valgfri camping og tauing pakken tilgjengelig, samt en valgfri takstativ og tilhengerfeste.

Interiør

Lagringsplass inkludert en midtkonsoll og dører binger, med valgfri takkonsollen og lastenett tilgjengelig. Audio utstyr inkludert en AM / FM stereo radio med fire høyttalere, med en valgfri kassett eller enkelt CD-spiller og grafisk equalizer tilgjengelig. 1995 Blazer kom også standard med servostyring og klimaanlegg. Alternativer som er tilgjengelige inkludert dørlåser, ekstern nøkkelfrie oppføring, elektriske vinduer, skinn tilt ratt og bakre defroster. Sikkerhetsutstyr tilgjengelige inkludert sikkerhetsbelter og en valgfri førersiden kollisjonspute.

LS Modell Oppgraderinger

LS modellen av 1995 Chevy Blazer kom standard med mange funksjoner som var ekstrautstyr på grunnmodellen, inkludert bakrute defroster, ekstern trunk utgivelsen, farget glass, tilt ratt og takstativ. Det følger også med makt låser, elektriske vinduer og makt sidespeilene. Valgfrie funksjoner som var tilgjengelige på LS-modellen, men ikke på grunnmodellen inkluderte en drevet førersetet, en utvendig reservehjul bærer og et førsteklasses lydanlegg.

LT Modell Oppgraderinger

LT modellen av 1995 Chevy Blazer tilbudt den høyeste grad av trim og inkluderte foran skinnseter og tåkelys, i tillegg til alle de tilgjengelige som standard på LS-modellen alternativer. Tilgjengelige alternativer inkludert et førsteklasses lydanlegg.