1995 Bayou 300 Specs

1995 Bayou 300 Specs


All-terreng kjøretøy (ATV) er designet for å håndtere grov og vill terreng. Kawasaki Bayou 300 oppnår dette med den type trekkraft som holder en rytter i kontroll selv på glatt underlag. Den robuste og pålitelige quad kommer i to farger, Aztec Røde og Kawasaki klassiske Hunter Grønn lakken.

Makt

En enkelt-overhead-cam, firetaktsmotor med en luftkjølesystemet er i hjertet av Bayou 300. Motoren deplasement er 290 cc, kompresjonsforholdet 8,6: 1, og den har en 3-tommers-by- 2,5-tommers boring og slaglengde. Det benytter en våt sump smøresystem, noe som betyr at den har et reservoar for olje bygget inn i den. Den 329-watt dynamo kjører med en hastighet på 9000 omdreininger per minutt. Levere drivstoff fra en 2,4-liters tank er en Keihin CVK32 forgasseren. Sikre denne kraften gjør sin vei til akselen bakhjulsdrift er en fem-trinns girkasse system med revers og automatisk clutch. Sparker dette ensemblet til handling er en elektrisk startsystem med rekyl backup og elektronisk transistorized tenning.

dimensjoner

En 47,6-tommers akselavstand gir grunnlag for en 75,2-tommers-lange og 45,7-tommers bred dobbelt stålramme. Rammen klarner bakken med 7,7 inches i kabinettet sentrum og 6.1 inches på bakakselen, med en setehøyde på 29,5 inches. Når kjøretøyet er tømt for alle sine fluider, så som gass og olje, den veier 498 pounds. Det har også en front stativ kapasitet på 70 pounds, kan håndtere 140 pounds på bakre rack og kan taue 700 pounds.

Bremser og fjæring

Doble hydrauliske skivebremser gir stoppe strømmen fra forsiden av Bayou 300, med doble forseglet trommer hjelpe ut fra baksiden. Absorberende de humper og hopp er jobben til en dobbel A-arm fjæring system som gjør det mulig for 4,9 inches av reiser. Den bakre semi-uavhengig system tilbyr 4,7-tommers reise gjennom to støt med fem-veis forspenning.