1994 Toyota Corolla spesifikasjoner

Toyota Corolla er en kompakt sedan først introdusert i 1966 av Toyota. 1994 Toyota Corolla er en del av den syvende generasjonen av Corolla biler. Den syvende generasjon Toyota Corolla ble produsert fra 1991 gjennom 1994. Bilen inneholdt trimme nivåer som inkluderte Standard, DX og LE-modeller.

Motor

1994 Corolla Standard, DX og LE modellene kom utstyrt med en 1,6-liters I4 motor med 105 hestekrefter. Ingen motor oppgraderinger var tilgjengelig for 1994 Corolla. Standardmodellen og DX ble produsert med en standard fem-trinns manuell girkasse med en valgfri tre-trinns automatgirkasse på standardmodell og en fire-trinns automatisk på DX tilgjengelig. Den estimerte drivstofføkonomi for Corolla ble vurdert til 27 miles per gallon i byen og 34 mpg på motorveien. Den Corolla har en samlet drivstoff kapasitet på 13,2 liter.

Styring og fjæring

Den Corolla omtalt forhjulsdrift som standard med en strut forhjulsoppheng foran og bak anti-roll barer. Alle tre modellene ble produsert med bremseskive foran og bak tromme ABS bremser standard. Den Corolla ble gjort med 14-tommers hjul.

dimensjoner

De fire-dørs Toyota Corolla sitter fem med to-veis justerbar foran bøtte sitteplasser og bak benk sitteplasser. Eksteriøret målte 172 inches lang, 66,3 inches bredt og nådde 53,5 inches høy. Akselavstanden målte 97 inches tvers.

interiør funksjoner

DX og LE omtalt tilgjengelig kraft soltak, takstativ, passasjer forfengelighet speil og cruise control alternativer. Standardmodellen hadde ingen av disse alternativene er tilgjengelige. Seter ble gjort med klut, ingen skinn var tilgjengelig. LE-modellen inneholdt en seks-veis elektrisk sete.