1994 Nissan Maxima Kjøleproblemer

1994 Nissan Maxima Kjøleproblemer


Den kjølevæske systemet bidrar til å regulere motortemperatur og hindre motor låse opp. Kjennskap til kjølesystemet i 1994 Nissan Maxima vil hjelpe deg å diagnostisere og løse noen av de enklere problemer som oppstår med denne delen av bilen.

Kjølevæske

Kjølevæske er laget av 50% destillert vann og 50% radiator væske og sirkulerer gjennom motoren for å holde den innenfor normale temperaturgrenser. Kontroller kjølevæske er overløp reservoaret, som ligger på forsiden til venstre for motoren din, på 1994 Maxima for å sikre at det er innenfor minimums- og maksimumsnivå. Sjekk også for kjølevæske lekkasjer under motoren din mens den er i gang. Tilsett mer kjølevæske hvis nødvendig. Kjølevæske er lett identifiseres ved sin grønne farge og vann-lignende konsistens. Vanlig vann vil fungere i en klemme.

Drive belter

Drivremmenes snu skivene koblet til vannpumpen på 1994 Maxima. Kontroller drivremmen er spenningen ved å avlede den i midten. Belter bør avlede ca 1/4 til 1/2 inches. Hvis beltet er ikke tett nok, så kan det føre til at vannpumpen til å mislykkes.

Andre komponenter for å kontrollere

Hvis radiatorkjernen er blokkert eller hvis grillen er begrenset, kan det må renses eller skiftes. Et tegn på en defekt radiator kjerne er om en radiator slange er kult å ta mens andre slanger rundt det er varmt når motoren har nådd driftstemperatur. En defekt termostat kan føre til at motoren overopphetes. En indikasjon for en sviktende termostat er når motoren er i gang farlig varmt mens bilen er å sitte stille. Den elektriske kjøleviften kan også bidra til å Motoren kan overopphetes dersom bladene er ødelagt eller hvis viften ikke fungerer.