Hvordan jeg Begrens trenger en Dana 60 Front?

Hvordan jeg Begrens trenger en Dana 60 Front?


Også kalt Dana 60 høy stang, dette aksel kan brukes til foran eller bak i bilen. Denne aksel typen ble først utgitt tidlig i 1977 for Ford F250 og 350. Det er en omvendt spiral aksel som har en senterlinje med et tannhjul kontakte en tannkrans i midten av kjøretøyet. Denne type av akselen gir en økning i styrke for foroverbevegelser. På grunn av sine fordeler, mange bilentusiaster i dag foretrekker Dana 60. Det er mulig å begrense Dana 60 til å passe andre typer kjøretøy.

Bruksanvisning

1 Mark en cut-linjen på venstre aksel rør i tilknytning til spindelen av Dana 60 og kuttet av spindelen ved hjelp av et metall sag.

2 Mark en cut-linjen på høyre aksel rør i tilknytning til spindelen av Dana 60. Skjær av spindelen ved hjelp av metall sag.

3 Marker et kutt linje langs venstre aksel tube av Dana 60 å forkorte det til halvparten riktig størrelse for ditt kjøretøy. Skjær langs linjen ved hjelp av et metall så å forkorte aksel tube. Gjør det samme prosedyre for retten akselrøret. Dette sikrer at akselen er fortsatt sentrert under kjøretøyet etter at den er forkortet.

4 Monter krager, caliper braketter og spindler sammen med hullene stilte opp så godt som mulig for hver side av Dana 60. Hvis hullene ikke er på linje opp perfekt, bore gjennom hullene ved hjelp av en metall drill for å gjøre dem stille opp. Innhenting av deler som allerede har hullene på linje kan gjøre dette trinnet enklere.

5 Ta fra hverandre og skyve kragen på akselen tube. Juster vinkelen for kjøretøyet og sveise brikken på plass. Gjør dette for begge sider av Dana 60.

6 Bolt caliper brak og spindler på kragen for venstre og høyre side av akselen. Bøylen parentes bør selv sentrum spindelen.

7 Installer Ford F250 rotorer, huber og pigger på Dana 60. Huske hvordan de ble demontert vil bidra til å gjøre denne delen enklere.

8 Monter de resterende delene av Dana 60 i henhold til instruksjonene som følger med kjøpet av akselen.

Hint

  • Få Ford F250 rotorer, huber og studs ved å gå til en lokal skrap verftet. Dette er også en av de mest rimelige måter å få disse delene.
  • Det er aldri lurt å gjennomføre komplekse automotive prosjekter uten forutgående erfaring fra bilindustrien.