1994 Honda Accord Stereo Installasjon

1994 Honda Accord Stereo Installasjon


1994 Honda Accord er utstyrt med en AM / FM-bilradioen med innebygd kassettspiller eller den valgfrie i dashbordet, single-platers CD-spiller. Accord eiere som søker makt og klarhet i en tilpasset bil lyd system kan installere en ettermarkedet hodet enhet. Velg riktig stereo enhet for dine behov og budsjett. Du kan velge å ha nye dekk profesjonelt installert, eller du kan fjerne den gamle stereo og installere den nye selv.

Bruksanvisning

1 Hev Accord hette og koble den negative batterikabelen fra den negative batteripolen med en skiftenøkkel. Fjern kabelen fra batteripolen og hvile den vekk fra batteripolene helt.

2 Løft midtkonsollen oppbevaringsrom i bilen. Fjern den lille panelet på bunnen av rommet med en flat skrutrekker. Fjern skruene under panelet med en stjerneskrutrekker.

3 Åpne lokket til koppholdere og fjern de tre skruene i bunnen av kammeret med Phillips skrutrekker. Ta tak i midtkonsollen og skyv det mot baksiden av Accord å skape et gap mellom konsollen og girvelgeren spaken boks.

4 Fjern de to skruene i forkant av girkassen med Phillips skrutrekker.

5 Trekk askebeger fra dashbordet og fjern skruen på baksiden av åpningen med Phillips skrutrekker. Ta tak i sentrum instrumentpanelet og trekk den bort fra dashbordet for hånd.

6 Fjern de to skruene i stereo brakett med Phillips skrutrekker. Skyv fabrikken stereo fra stereo montering dock. Koble stereo ledninger og antennekabelen bly fra baksiden av stereoanlegget.

7 Sett frontplaten adapteren i stereo dock. Mate stereo ledninger og antennekabelen fra baksiden av Accords stereo dock til forsiden av dashbordet.

8 Plugg stereo ledninger inn i ledningsnettet adapter fører. Koble ledningsnettet adapter fører inn de tilsvarende uttak på baksiden av den nye stereo. Plugg antennekabelen inn i FM-antenne uttak på baksiden av ettermarkedet stereo enhet.

9 Skyv den nye stereo inn i frontplaten adapter til den klikker på plass. Plasser midten dash panel over stereo og klima kontroller. Sikre skruen på baksiden av askebegeret rommet. Bytt ut askebeger.

10 Bytt ut de to skruene på forsiden av girboksen. Skyv midtkonsollen tilbake mot girvelgeren boksen. Bytt ut skruene i koppholderen og nederst på midtkonsollen oppbevaringsrom. Sett på panelet nederst på midtkonsollen oppbevaringsrom. Trykk mot det å knipse det tilbake på plass.

11 Sett den negative batterikabelklemmen på den negative batteripolen. Stram kabelklemmen til terminalen med skiftenøkkelen. Lukk Hondas hette.