Ford Bremseproblemer

Den øverste klage utstedt av eierne av 2005 Ford freestyles har å gjøre med bremseproblemer, ifølge CarComplaints.com. Men ikke brems problemer ikke bare plage Ford Freestyle linje. 2000 Ford Focus og ulike modeller av Ford Escapes var andre Ford-biler er kjent for å ha bremseproblemer.

Iført ut for tidlig

Den vanligste bremse problem rapportert om 2005 Ford Freestyle er at bakbremsene slites ut for tidlig. Slitte bremser krever eiere å få dem erstattet, men de kan være farlig å kjøre i mellomtiden. Noen eiere hadde så lavt som 12.000 miles på sine biler på den tiden deres bremser gikk ut for tidlig.

Bakre Trommelbremser

2000 Ford Focus, en subcompact bil, ble tilbakekalt på grunn av mulige problemer med den bakre trommelbremser. Problemet hadde spesielt å gjøre med hvordan de bakre trommelbremser ble satt sammen, og som et resultat ble 350.000 biler tilbakekalt. Ford mottatt 15 klager på den bakre trommelbremser separering, noe som førte til tilbakekallingen.

Blokkeringsfrie bremser

Ford Escape, en sport utility vehicle, har blitt koblet med bremseproblemer for sitt spesifikke blokkeringsfrie bremsesystemer. Manglende eller misassembled ABS kontakter ble knyttet forårsaker motoren tenner på grunn av indre korrosjon. Andre ganger, ville ABS varsellys aktivere unødvendig, forårsaker overoppheting. Følgelig Ford Motor Company husket Ford Escape-modeller i løpet av de årene 2001-2004.