1994 Fleetwood Terry Specs

1994 Fleetwood Terry Specs


Siden 1950 har Fleetwood produsert campingvogner for de som ønsker å nyte den flotte naturen med noen av bekvemmeligheter av hjem. Fleetwood har hatt en rekke modeller i løpet av årene, inkludert Terry, som for tiden er ikke lenger i produksjon. Fleetwood Terry kom i både en femte hjulet og reise trailer serien. Forbrukere kjøpe en 1994 Terry RV på den tiden ville finne RV kom i flere trimmer og dimensjoner.

Utvendig Mål og funksjoner

Dimensjonene på 1994 Fleetwood Terry variert med den femte hjulet, alt fra 18 fot til 33 fot i lengde, og reise trailer som spenner fra 16 fot til 35 fot. RVs kan også kjøpes med flere funksjoner, inkludert markiser, en takgrind med stige, sedertre ytterkledning, storm vinduer, karnapper, aluminiumsfelger, ryggekamera, takvinduer og solcellepaneler.

Vekt

Forbrukere trengte kjøretøy med slepekapasitet til å manøvrere vekten av 1994 Terry RVs. Vektene av Terry varierte mellom det femte hjulet og campingvogn, og var avhengig av størrelsen og funksjoner inkludert. Den femte hjul veide fra 3,380 lbs for den 18-fots til 8,220 lbs for den 33-fots RV. De reiser tilhengere veide fra 2,660 lbs for den 16-fot 6150 lbs for den 35-fots RV.

Interiør funksjoner og alternativer

Eiere av 1994 Fleetwood Terry fikk muligheten til å kjøpe fra et utvalg av apparater, generatorer, underholdning pakker og oppvarming og luft enheter for å opprettholde den hjemme føler. Kjøleskap, mikrobølgeovn, gassgrill kokk topper, søppel salg og is beslutningstakere var tilgjengelige for kjøkkenet, og hele stue kan du ha en sentral støvsuger, vaskemaskin / tørketrommel, rødme toaletter og varmtvannsberedere.