1994 2 Dør Honda Accord 5 Speed ​​Spesifikasjoner

Honda innledet i femte generasjon av sin ærverdige Accord linje av sedans og coupes i løpet av 1994 årsmodell. De fem-trinns manuell ble tilbudt over hele spekteret av modellvarianter. 1994 modell år var det siste året at Accord ble utelukkende drevet av en firesylindret motor.

konfigurasjon

Honda Accord var et kjøretøy som selges på den splitter omdømme for kostnader og pålitelighet, og ikke avvike langt fra normene i sin klasse. Honda bygget Accord på en front-motors, front-wheel-drive arkitektur og forlot all-wheel-drive-segmentet til konkurrenter som Subaru og bak-wheel-drive tilbud lagt holdent i hendene på de tyske og amerikanske modeller.

DX og LX Engine

Basen DX og middels kvalitet LX trimme nivåer ble drevet av en naturlig pustende 2,2-liters in-line firesylindret motor med 16 ventiler dobbel-overhead-kamaksel design, en 3,39-tommers bar, 3,72-tommers hjerneslag og en kompresjonsforhold på 9,6-til-en. Utgang for denne motoren ble vurdert til 130 hestekrefter ved 5200 rpm og 144 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm.

EX Engine

Den VTEC 2,2-liters in-line firesylindret motor ansatt variable ventiltider og ble bare utstyrt i top-of-the-line Accord EX. Denne motor hadde et 16-ventil med to overliggende kamaksel utforming, 3,39-tommers boring, 3,70-tommers slag og et kompresjonsforhold på 7,8-til-en. Utgang for EX er VTEC motoren ble vurdert til 145 hestekrefter ved 5500 rpm og 190 fot-pounds av dreiemoment ved 4500 rpm.

dimensjoner

The Accord vokste i bredden som det gått inn i sin femte generasjon, plassere den på den store enden av mellomstore spektrum for 1994 årsmodell. Til tross for økende til 70,1 inches bredt, bilen krympet til 184 inches i lengde og satt på en 106,9-tommers akselavstand.

Sikkerhet

Honda Accord var utstyrt med standard fører og passasjer, samt siden effekten dør bjelker - i forkant av føderale krav til både sikkerhet elementer. The National Highway Traffic Safety Administration frontkollisjon crash test resulterte i en fire-stjerners rating for fører beskyttelse og et tre-stjerners rating for passasjerbeskyttelse.

Drivstofføkonomi

De to-dørs Accord Coupe oppnådd drivstoff rangeringer av 25 mpg byen og 31 mpg motorveien når utstyrt med enten motor og femtrinns manuell girkasse. The Accord trakk sitt drivstoff fra en 17-liters tank.