1993 Subaru oksygen sensor Symptomer

1993 Subaru oksygen sensor Symptomer


En 1993 Subaru oksygen sensor ligger i eksosanlegget, men ble utviklet så innsprøytning og utslipp av bilen er mulig i dagens moderne biler. Oksygen sensor gir svar på om luft-til-drivstoff rasjon er mager eller rik når du bruker Subaru. 1993 Subaru oksygen sensor varer vanligvis i mer enn 100.000 miles, men har blitt kjent for å gå ut før den tid. Bilen viser ofte symptomer på at det er et problem på forhånd.

Drivstofforbruk

A 1993 Subaru gjennomsnitt alt fra 15 til 33 miles per gallon, avhengig av modell av Subaru. Ett av symptomene på oksygensensoren går ut eller behov for utskifting er når forbruket begynner å øke dramatisk. Subaru eieren ikke får den samme drivstoff kjørelengde som de ville når oksygensensoren fungerer som den skal. Eiere oppdage at de bruker mer penger på gass hver uke mens du går samme distanse enn når 1993 Subaru hadde en god oksygen sensor.

tomgangs

1993 Subaru begynner å nøle eller tomgang omtrent når oksygensensoren går ut og må byttes ut. Motoren på Subaru vil surge når eieren ikke er å trykke på gassen peddle. Mange land krever utslipp test utføres på Subaru hvert år for å sikre at bilen er i samsvar med utslippslovene som gitt staten. 1993 Subaru utslippene øker når oksygensensoren er svekket og krever erstatning. Eieren trenger å vite utslippene av Subaru fra år til år for å overvåke denne økningen i utslipp.

Catalytic Converter

Katalysatoren i 1993 Subaru vil begynne å ha problemer eller for tidlig å gå ut når oksygensensoren ikke fungerer som den skal. Denne katalysator problem er et godt symptom eller indikator på at oksygensensoren må skiftes. Katalysatoren omdanner de dårlige utslipp av bilmotoren til mindre ufarlig materiale, slik som vanndamp eller karbondioksyd. Katalysatoren bør vare minst 100.000 miles på en 1993 Subaru med mindre oksygensensoren går dårlig, i henhold til Subaru teknisk nettsiden.