Slik kobler en Bluetooth til en PS3 raskt

Sony PlayStation 3 bruker Bluetooth-teknologi for sine kontrollere, men spillere kan også bruke Bluetooth-hodesett. Bluetooth headset tillater spillere å kommunisere med andre spillere mens du spiller online spill. Sony selger en offisiell PS3 headset, men de fleste Bluetooth hodesett beregnet for mobiltelefoner vil fungere helt fint. Før spilleren kan bruke Bluetooth-headsettet, må de sammenkoble headsettet med konsollen.

Bruksanvisning

1 Slå på PS3 uten en spillplate og vente på hovedmenyen for å laste.

2 Rull over til "Innstillinger" på menyen, så bla nedover til "Tilbehørinnstilling".

3 Trykk høyre og bla ned til "Manage Bluetooth-enheter", og trykk "X" for å velge. PS3 vil spørre om du vil registrere en Bluetooth-enhet. Velg "Ja."

4 Slå på Bluetooth-hodesettet og sette den i paringsmodus. For de fleste Bluetooth headset, du bare holder nede ringeknappen til indikatorlyset på headsettet enten lyser blått eller begynner å blinke blått og rødt. Se i håndboken for hodesettet for spesifikke instruksjoner.

5 Velg "Start skanning" på PS3, og det vil liste Bluetooth-headsettet. Velg headsettet fra listen og trykk "X"

6 Skriv inn Bluetooth-hodesettet når du blir bedt. De fleste hodesett har et passord for "0000." Når du har angitt koden, kan du trykke "X" fullføre sammenkoblingen. PS3 vil vise en bekreftelsesmelding.

7 Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til hovedmenyen, og deretter gå inn i "Innstillinger" og "Enhetsinnstillinger". Endre inngangsenheten til navnet på Bluetooth-headsettet for å teste tilkoblingen. Snakk inn i headsettet. Hvis det fungerer, vil linjen øverst på skjermen skifter farge.

Hint

  • Noen headset bøkene kaller paringsmodus synlig modus.
  • De fleste Bluetooth headset bo i paringsmodus for bare en kort tid. Hvis paringsmodus ganger ut, sette hodesettet tilbake i sammenkoblingsmodus og gjenta trinn 5.