1993 Buick 3800 Engine ECM Informasjon

1993 Buick bruker en sterk V-6 motor kalt 3800, som var en pålitelig motor. Motoren bruker en motorkontrollmodul (ECM) for å kontrollere sitt arbeid. ECM har et rykte for å unnlate, noe som fører til uberegnelig ytelse og problemer med å starte.

datamaskiner

Den motorkontrollmodul er en av de tidlige forsøkene på å utnytte datateknologi på biler. ECM er også kalt et Engine Control Unit. ECM styrer mengden drivstoff som flytter til stemplene og blandingen av drivstoff, samt tomgang. Enheten kan også tilpasse seg skiftende kjøreforhold.

Motoren

Den 3800 var hovedmotoren brukes i Buick Regal, som var full størrelse Buick i 1993. Motoren er 231,4 cubic inches og produserer 170 hestekrefter og 225 fot-pounds av dreiemoment eller trekkraft. Bilen er rangert med en toppfart på 131 miles per time og fullfører kvart mile på 16,5 sekunder. Bilen har en kombinert motorvei og byen kjørelengde vurdering av 20,7 miles per gallon.

problemer

Den motorkontrollmodul på 1993 Buick har et rykte for å mislykkes på biler som Buick LeSabre. ECM styrer drivstoff og kan føre til blokkering av motoren og vanskeligheter med å skifte gir, slik at bilen blir ubrukelig.