1997 Dodge Caravan vil ikke starte

1997 Dodge Caravan vil ikke starte


Caravan er produsert og solgt under Dodge merkenavn som eies og drives av Chrysler. Caravan er en minivan som skrøt som en flott familie bil på grunn av sin familievennlige design og sikkerhetsvurderinger. Akkurat som med alle kjøretøy, kan du ha problemer med å starte din 1997 Dodge Caravan til tider. Før du ringer på en profesjonell mekaniker, som vil koste deg penger og tid, er det noen ting som du kan sjekke deg selv for å feilsøke problemet.

Bruksanvisning

1 Plasser nøkkelen i tenningen av Caravan og forsøke å slå den. Nøkkelen kan ikke slå seg når rattstammen er i en bestemt posisjon, slik at en lås for å bli plassert på tenningsbryteren. For å låse den opp, vri rattet til høyre og venstre. Det kan klikke på plass. Hvis ikke vrikke nøkkelen i tenningen mens du vrir på rattet. Når det er i riktig posisjon, vil nøkkelen dreie.

2 Kontroller at Dodge batteri trenger ikke å byttes ut, ladet eller hoppe i gang. Vri nøkkelen i tenningen til "Tilbehør" posisjon, hvor de elektroniske aspekter av kjøretøyet vil fungere uten at motoren går. Slå på hodet lys eller innvendige lys. Hvis de ikke lyser, er det sannsynligvis et problem med batteriet.

3 Sjekk for å være sikker på at det er nok drivstoff i drivstofftanken til motoren starter. Hvis du er usikker på hvor mye drivstoff det er i bilen, eller du vet at drivstoffet er lite eller ingen, legge til en gallon av riktig drivstoff til den tanken og prøv å starte motoren igjen. Hvis tanken er tom eller tom, kan motoren ikke starter eller kan begynne kort men avstengt.

4 Forsøk å starte motoren og lytte etter lyder som kan indikere problemer med Dodge Caravan. Ingen lyd i det hele tatt når du forsøker å starte motoren kan bety at tenningslåsen ikke fungerer som den skal. Klikkelyder kan bety tenningslåsen fungerer, men starteren er det ikke. Hvis bilen starter kort, men ikke holde på, kan det være et problem med fyllesystemet.

5 Sjekk væsker i din Caravan. Trekk spaken som åpner panseret og finne olje og kjølevæske målepinner. Trekk ut hver enkelt, sjekke for å være sikker på at de er fylt til minst minimum streken. Hvis de ikke er det, legge til riktig type og mengde væske til bilen og prøve å starte motoren igjen. Lave eller tomme væske kan føre til skade på motoren eller problemer med motoren starter.

6 Kontakt en bilmekaniker eller har ditt 1997 Dodge Caravan slept til en garasje eller Dodge forhandler. Din Dodge forhandler bør kunne diagnose og reparere eventuelle problemer med eldre modell Caravan.