Hvordan erstatte en '97 Cavalier Motor Mount

Motoren monteres i en 1997 Chevrolet Cavalier ligger på venstre side av motorrommet. Den kobler motoren til unibody rammen av bilen og bidrar til å absorbere vibrasjoner fra motoren mens den er i gang. Når motoren mount svikter, vil motoren vibrere overdrevet. Dette overskuddet vibrasjon er merkbar fra inne i bilen og kan ta oppmerksomheten vekk fra kjørekomfort. Utskifting motorfester er tilgjengelig fra auto deler butikker og forhandlere lisensiert Chevrolet.

Bruksanvisning

1 Skift overføring til parken (automatisk) eller førstegiret (manuell) og slå av motoren. Sett på parkeringsbremsen og åpne panseret. Koble den negative batteripolen bruker batteriet terminal skiftenøkkel.

2 Skyv bil jack under bunnpannen og heve i kontakten til det berøre bunnen av bunnpannen. Dette vil støtte motoren når motoren mount fjernes.

3 Fjern de to 15 mm boltene som holder motor mount til motoren ved hjelp av en 1/2-inch skralle og en beregning socket. Fjern de tre 13 mm mutrene som holder motor mount til rammen med en 1/2-inch skralle og en beregning socket. Fjern motor mount fra kjøretøyet.

4 Rett inn den nye motoren montere med knastene på rammen. Installer de tre 13-mm muttere for å feste motor mount til rammen med 1/2-inch skralle og en beregning socket. Installer de to 15 mm boltene som forbinder motor mount til motoren ved hjelp av 1/2-inch skralle og en beregning socket.

5 Koble den negative batteripolen bruker batteriet terminal skiftenøkkel. Fjern jekken fra under motoren. Start motoren for å kontrollere at den nye motoren montere riktig absorberer motorvibrasjoner.