1992 Toyota Previa Spesifikasjoner

Toyota Previa er en mini-van produsert av Toyota. Når innført i 1991, ble det deres andre mini-van tilbud. Toyota Previa ble solgt for modell år 1991 gjennom 1997. 1992-modellen ble tilbudt i to trim stiler, LE og DLX. Hver av dem kan kjøpes enten som en bak-wheel-drive modell eller en All Trac (heltid fire-wheel-drive) modell, noe som betyr at det var fire mulige versjoner av van.

felles spesifikasjoner

Noen spesifikasjoner forblir den samme i alle fire mulige 1992 Toyota Previa modeller. Alle modellene har samme motor, en 2,4-liter, in-line, firesylindrede modellen vurdert til 138 hestekrefter. Lengden og bredden av alle modeller er også den samme. De måler 187 inches i lengde og 70,9 i bredde. Akselavstanden er 112,8 inches. Alle modeller er tre-dørs konfigurasjoner.

Transmisjon konfigurasjoner

Det er fire mulige overføringer tilgjengelig for 2006 Toyota Previa, men ikke alle ble tilbudt for alle trim stiler. Standarden overføring på DLX bakhjulsdrift er en 5-trinns manuell, drive versjon. Den DLX All-Trac leveres som standard med firehjulsdrift versjon av den samme sendingen. En fire-trinns automatisk girkasse ble tilbudt som et alternativ for begge versjonene av DLX. De automatiske girkasser var de eneste tilgjengelige på LE-modeller.

Drivstofføkonomi

Både automatisk og manuell overføring versjoner av all-hjulstrekk de ble vurdert til 17 miles per gallon i byen og 20 på motorveien. I Bakhjulsdrift versjoner, de automatgir modellene fikk en EPA rating på 17 miles per gallon i byen og 22 på motorveien. Den manuelle versjonen tjent 18 miles per gallon i byen og 22 på motorveien kjører.