Verktøyene som trengs for å trekke en sending

Verktøyene som trengs for å trekke en sending


De verktøyene som trengs for å trekke en overføring er funnet i noen mekanikere verktøysett. Jobben er ikke veldig komplisert. Bare fjerne noen deler knyttet til overføring og noen bolter som holder den på plass. Transmisjonen løsner meget lett. Men du trenger å være organisert når du trekker sending hvis du håper å sette det sammen igjen uten å ha deler til overs når du får gjort. Også av denne grunn kan det være en god idé å ha et kamera hendig og ta bilder for å hjelpe deg huske hvor alt går sammen igjen.

Nøkler

Verktøyene som trengs for å trekke en sending

En god samling av skiftenøkler kan bli funnet i noen mekanikere verktøy sett.

Hver mekanikk verktøyet sett har en rekke skiftenøkler som er egnet for å fjerne en overføring. Du bør sørge for at dine verktøy inkluderer en samling av open-end og box-skiftnøkkel, stikkontakter, drivere, en breaker bar, og et par gode skrustikke grep for å bli brukt som en siste utvei. Også huske på at eventuelle væsker du tapper fra kjøretøyet, for eksempel girolje, skal samles i en oppsamlingspannen. Alle disse verktøyene er lett å finne i enhver jernvarehandel hvis du ikke allerede har dem.

Sandwich Vesker

Verktøyene som trengs for å trekke en sending

Sandwich poser kan bidra til å holde deler organisert.

Når du trekker en overføring, er en av de viktigste oppgavene for å holde delene organisert som du fjerner dem. Noen mekanikere har deler caddier med enkelte avdelinger som snap stenge for å lagre og organisere deler. En av de minst kostbare alternativer hvis du ikke har en av disse delene caddier er å bruke enkle plast sandwich poser. Disse kan holde en rekke deler størrelser og kan knyttes lukket og merket med en markør. Vri bånd også er nyttig for å holde sammen bestemte deler kombinasjoner som sams muttere, bolter og skiver.

Floor Jack

Den eneste andre verktøyet du trenger er et gulv jack. En hydraulisk jekk er best i dette tilfelle på grunn av den trange arbeidsområdet under et kjøretøy. Imidlertid kan en skrue jekk brukes hvis det ikke er noen måte å skaffe en hydraulisk jekk. Mens det er mulig å fjerne overføring uten en jack, er det nesten umulig å installere det på nytt uten en. I tillegg risikerer du å skade overføring hvis du forsøker å fjerne den uten skikkelig støtte fra en jack. Denne plugg kan også brukes til å løfte og sperre bilen før fjerning av transmisjonen.