Hvordan Paint Metal Flake på en Marina

Hvordan Paint Metal Flake på en Marina


Metal flake maling er en type maling fylt med små, reflekterende metallflak at når malt på gi det endelige produktet en glitrende metallisk finish. Vanligvis sett på tilpassede malt biler, kan metallflak brukes til nesten hvilken som helst overflate. Maleri alle marine overflaten kan gjøres like enkelt som en bil, men litt mer oppmerksomhet bør rettes mot klarlakk påføres over det å sikre at det varer så lenge som mulig.

Bruksanvisning

1 Ta på deg respirator og sand overflaten av marina ved hjelp av noen 1500 strø sand papir innpakket over en slipekloss. Vær forsiktig så du ikke skader eller fjerne noen av de grunnfarge som du kommer til å legge metallflak på toppen av det. Eventuelle tynne flekker eller defekter i fargen skulle males i den opprinnelige fargen før du fortsetter.

2 Maske av eventuelle flater du ikke ønsker flak med metall flak maling.

3 Vask grunning overflatene med en fett-skjæring løsemiddel trygt for den enkelte base coat på marina.

4 Bland 4 oz. av metall skalle med en qt. av polyuretan klarlakk og legger det inn i pistolbeholderen.

5 Påfør et jevnt lag med metall flak klar lakk holde pistolen ca 8 inches til 10 inches bort fra overflaten, alltid sprøyting i en 90 graders vinkel til overflaten, med sikte midt på spray på kanten av det forrige laget jobbe topp til bunn.

6 Vent ca 30 minutter for klarlakk lag å bli tacky, deretter legge til en annen og gjenta til ønsket mengde metallisk flak er nådd, vanligvis på rundt fire strøk.

7 Dekk din nye metallic lakk belegg med tre lag med ren polyuretan klarlakk for å forsegle metall flak mot regn og vind.

Hint

  • Prøv å blande farger av metall flak som vil utfylle grunning.