1992 Nissan Sentra Informasjon

1992 Nissan Sentra Informasjon


1992 Nissan Sentra var en av de modell-året oppføringer av den kompakte bilen laget og solgt av Nissan Motors Company, Ltd. Bilen kom som en sedan eller coupe, og det var fire hoved trimmer tilgjengelige: nedstrippet E, den litt pusset opp XE, sporty SE og top-of-the-line GXE. Hver trim, med unntak av GXE og E, hadde kupé og sedan kroppen stiler.

Motorer og girkasser

Bare den coupe-versjonen av SE, SE-R, hadde 2-liters, 140-hestekrefter, in-line firesylindret motor med 108 fot-pounds av dreiemoment, kalt SR20DE. De andre trims hadde 1,6-liters, 110-hestekrefter, in-line firesylindrede motorer med 133 fot-pounds av dreiemoment. Standarden overføringen var en fem-trinns manuell. En tre-trinns automatgirkasse, men ble gjort valgfritt for E, mens en fire-trinns automatisk ble gjort så for XE, SE sedan og GXE. SE-R, utformet som en ytelse kjøretøy, ikke har en automatisk girkasse alternativ.

Drivstofføkonomi

Med en gasstank 13-gallon, drivstoff økonomien i 1992 Nissan Sentra avhengig av trim. Relativt sett SE-R hadde den verste gass kjørelengde, med 24 miles per gallon (mpg) for bykjøring og 32 mpg på motorveien kjører. De andre trims gjennomsnitt 28 mpg for bykjøring og 36 mpg på motorveien kjører.

Interiør og Eksteriør

Med standard sitteplasser for opp til fem personer, SE-R trim av 1992 Nissan Sentra hadde de største hjulene: 14-tommers legeringer. Den GXE hadde legeringer, også, men på 13-inches. De andre trims fikk 13-tommers stålfelger. Utover vanlige komponenter som lys og bilbelter, '92 sentra var heller snau på interiør og eksteriør funksjoner.

Resepsjon

SE-R-versjonen av 1992 Nissan Sentra - som gjorde sin debut i løpet av denne generasjonen av produksjon - var en driving-entusiast favoritt på grunn av sin relative kostnader. Alle trimmer, men delte samme rudimentær, boxy design.

Pris

Den opprinnelige produsentens veiledende pris på 1992 Nissan Sentra varierte fra $ 9900 for E trimme til $ 13 265 for GXE trim. Avhengig av trim nivå, Kelley Blue Book, som i 2010, anslår prisklasse verdien av bilen på rundt $ 1500 til $ 2100.