1991 Nissan sentra Stereo Wire Fargekoder

I 1985 lanserte Nissan en helt ny kompakt bil, sentra. I 1991 Nissan redesignet sentra og litt modernisert entry-level kjøretøy. De E, XE og SE modellene av 1991 sentra hadde en 110-hestekrefter 1,6-liters motor. SE-R versjon av sentra hadde en 140-hestekrefter 2,0-liters motor. Bare GXE trim nivå i 1991 sentra kom standard med en radio, men de andre modellvarianter har muligheten til å legge til en fire-høyttaler, AM-FM-kassett stereoanlegg.

strøm~~POS=TRUNC

1991 sentra radiosystem har to strømledningene. Den røde ledningen med en svart stripe er den ledningen som alltid får spenning fra batteriet for å beholde radioens minne, forhåndsinnstillinger og klokke. Den solide blå ledningen bare får strøm når sentra tenningen er slått til "Acc."

bakre høyttalere

De to bakre dekk montert høyttalere på 1991 sentra radio har to høyttalerledninger hver, en positiv og en negativ. Retten bakre høyttaler positive ledningen er rosa og den negative ledningen er blå. Den venstre bakre høyttalernes positive ledningen er grønn og den negative ledningen er rød.

Fronthøyttalere høyttalere~~POS=HEADCOMP

1991 sentra har to fronthøyttalere montert i fordørene. Fremre høyre høyttaleren positive ledningen er brun og dens positive ledningen er brun med en hvit stripe. Den venstre fronthøyttaler positive ledningen er blå med en hvit stripe og dens negative ledningen er blå med en gul stripe.

Interior Lighting

1991 sentra har to innvendige belysnings ledninger. En ledning er rødt med en blå stripe og den andre er rød med en gul stripe.

Jordingskabel

1991 sentra radio ikke har et selvstendig jordledning. I stedet for en jordledning, den sentra radio grunnlag gjennom venstre-front høyttalerledningene. Hvis du installerer en ettermarkedet radio, jorde radio til et stykke metall bak radioen.

antenne Wire

Antennekabelen kobles på baksiden av sentra radio og er tykke, sorte ledningen. Hvis du installerer en ettermarkedet radio, få en adapter for sentra antenne ledning til å passe inn på baksiden av erstatning radio - pluggen på sentra antenne ledning er en ikke-standard størrelse.