1991 Nissan sentra Spesifikasjoner

1991 Nissan sentra Spesifikasjoner


1991 Nissan Sentra ble redesignet med avrundede hjørner. SE-R trim ble tilsatt til den foregående sentra trim pakker. Den opprinnelige utsalgspris på 1991 Nissan Sentra var $ 10,110. 1991 sentra har syv trimme pakker: E, XE og GXE sedan; E, SE og XE kupé; og SE-R.

Motor og ytelse

SE-R trim har en 2,0-liters motor, de resterende trims har en 1,6-liters motor. Alle 1991 Sentras kommer med en manuell femtrinns girkasse. Avhengig av trim det er et alternativ for en tre-trinns eller fire-trinns automatisk girkasse. Sentra får 21 til 29 mpg i byen og 32-39 mpg på motorveien.

E, SE og XE interiør og eksteriør Spesifikasjoner

E, SE og XE trims kommer med bøtte seter, servobremser og tilt styring. Servostyring er ekstrautstyr på E trim pakken. SE og XE trimmer har servostyring, elektriske sidespeil og en hekkspoiler. Klimaanlegg og radio med kassettspiller er valgfrie oppgraderinger på SE, E og XE.

GXE og SE-R Interiør og Eksteriør Sepecifications

Den GXE og SE-R har makt bremser, tilt styring og bøtte seats.The GXE har klimaanlegg, elektriske vinduer og dørlåser, og radio med kassettspiller. En soltak er ekstrautstyr på GXE pakken. SE-R har tåkelys, sportsunderstell, lettmetallfelger og hekkspoiler. Air condition, radio med kassettspiller og soltak er ekstrautstyr på SE-R.