Hvordan laste ned gratis programmer fra iTunes Store

Hvordan laste ned gratis programmer fra iTunes Store


iTunes apps er programmer for mobile Apple-enheter. Du kan laste ned programmer direkte på enheten ved hjelp av App Store app, eller på datamaskinen ved hjelp av iTunes. Mens noen programmer krever en engangsavgift for kjøp, andre er tilgjengelig på gratis. Gratis apps er tilgjengelig for spill, musikk, nyheter og mye mer.

Bruksanvisning

På iPad, iPhone eller iPod touch

1 Trykk på "App Store" ikonet på enheten din startskjerm. Ikonet er blå og på den første siden av startskjermen som standard.

2 Trykk på "25 beste" på bunnen av skjermen, og velg deretter "Top Free" fanen fra verktøylinjen øverst for å se de mest populære gratis programmer. Rull til bunnen av skjermen, og trykk på "Show Topp 50" for å se 25 flere av de mest populære gratis apps.

3 Søk etter en app ved navn ved å trykke på "Søk" ikonet nederst på skjermen og skrive inn navnet i søkefeltet øverst på skjermen. Trykk på den blå knappen "Søk" i nederste venstre hjørne for å starte søket; relevante resultater vises i listeform.

4 Last ned appen ved å trykke på "Free" ikonet ved siden av navnet til appen, deretter trykker du på "Install".

5 Skriv inn Apple-ID og passord når du blir bedt, velg deretter "OK". Applikasjonen vil automatisk starte nedlastingen.

Ved hjelp av iTunes

6 Åpne iTunes på datamaskinen, og klikk deretter på "iTunes Store" på venstre side av programvinduet under Store.

7 Velg "App Store" fra verktøylinjen øverst i "iTunes Store" skjerm på høyre side av programvinduet.

8 Søke etter en applikasjon ved å bruke "Søk Store" feltet øverst til høyre i iTunes. Trykk "Enter" for å utføre søket.

9 Klikk på "Great Free Apps" i Hurtigkoblinger menyen på høyre side i programvinduet for å se forslag til gratis apps. Se mer informasjon om en app ved å klikke på navnet; en skjerm vil åpne vise anmeldelser og en beskrivelse av programmet.

10 Last ned en app ved å klikke på "Free" ikonet ved siden av app i søkeresultatene, eller "Free App" -ikonet i detaljert forhåndsvisning.

11 Skriv inn Apple-ID og passord når du blir bedt, og klikk "Get". Programmet begynner å laste ned.