1990 Toyota Cressida Specs

1990 Toyota Cressida var en mellomstor sedan som tilbys pålitelighet, drivstofføkonomi og en relativt lav prislapp. Utgangspunktet tilbys for litt over $ 21 000, en brukt 1990 Cressida er nå verdsatt til rundt $ 2000 hvis det er i utmerket tilstand. Forbruker anmeldelser for denne bilen var for det meste gratis, med drivere å fokusere på selve pålitelighet og driftssikkerhet at det tilbys. Faktisk er mange fortsatt kjører sine Cressidas i 2010.

Motor og girkasse spesifikasjoner

1990 Toyota Cressida ble produsert med en 3.0L V6-motor som standard. Bilen er i stand til å produsere 190 hestekrefter med 185 lb.-ft. dreiemoment. Gassen kjørelengde vurdering for denne bilen er 19/24 mpg.

En 4-trinns automatisk girkasse med overdrive er den eneste tilgjengelige overførings for Cressida.

alternativer

Den Cressida i 1990 kom bare bare stil, men kjøpere kan velge flere alternativer hvis de ønsket å tilpasse det til sin smak.

Klimaanlegg, elektriske vinduer og elektriske låser var standard når Cressida først ble produsert. Soltak og skinnseter var tilgjengelige alternativer. Denne modellen kom med en standard kassettspiller; CD stereo var ikke tilgjengelig som en oppgradering.

Driver eller passasjer sidekollisjonsputer ble ikke tilbudt på 1990 Toyota Cressida, men ABS-bremser kan legges på som et alternativ.

Denne firedørs sedan kan komfortabelt sete opptil fem voksne.

forbruker~~POS=TRUNC

Kjøpere av 1990 Toyota Cressida konsekvent har gitt denne bilen en 10 vurdering i form av generelle kvalitet og pålitelighet. Andre funksjoner som generelle design, interiør alternativer, bagasjeplass og drivstofføkonomi får også gode karakterer.

De fleste lesere kommenterer at de har minst 200.000 miles på sine 1990 Cressidas og i 2010, et stort antall av disse kjøretøyene er fortsatt på veien for sine eiere.