Hvor å eliminere den bakre O2 Sensor

Hvor å eliminere den bakre O2 Sensor


O2 sensorer måle blanding av oksygen og gass utvist fra kjøretøyet. Dette bidrar til den integrerte datamaskinen diagnostisere vær bilen kjører riktig og er innenfor føderale forurensnings forskrifter. Når folk endre sine biler for å få hestekrefter, O2 sensor forteller vanligvis datamaskinen at kjøretøyet er utenfor regulering og check engine lyset kommer på. Noen mennesker eliminere den bakre O2 sensor plassert rett foran katalysatoren for å overvinne check engine lyset.

Bruksanvisning

1 Finn eksosmanifolden boltet til side av motoren hodet på førersiden av motoren. Flg eksosrøret (kalt ned rør) fra manifolden til den store ovale katalysator som bolter til røret. The O2 sensoren har en grønn ledning som strekker seg fra det; sensoren er hvitt og det ser ut omtrent som en tennplugg.

2 Trace den grønne ledningen til ledningsnettet den kobles til. Det bør være ca 4 til 6 inches bort fra O2 sensor.

3 Koble den grønne ledningen fra ledningsnettet ved å trekke plastkontakten på den grønne ledningen av selen.

4 Knyt den grønne ledningen rundt en annen tråd på selen for å hindre at ledningen ikke henger og muligens faller ned på eksosrøret.

Hint

  • Du kan fjerne O2 sensor helt og erstatte den med en gjenget propp (metall gjenget cap) ved å slå sensoren ut av røret med en skiftenøkkel og deretter ved å skru pluggen inn i hullet. Imidlertid vil dette automatisk føre til at du mislykkes en inspeksjon før teknikere gjør sine utslipp testing fordi de vil se mangler O2 sensor. Hvis "check engine" lyset kommer på etter at du kobler fra O2 sensor, vil du også mislykkes utslipp testing. Du bør bare koble fra O2 sensor i et kjøretøy du har tenkt å bruke for racing eller off-road bruk.