1989 BMW 535I Fuel Pump instruksjoner for utskifting

BMW 5-serien er en mid-size bil produsert av BMW, og 1989 BMW 535i tilhører tredje generasjon i denne serien. Det er en 4-dørs sedan med en 6-sylindret 3,4-liters motor som bruker bensininnsprøytning. Dette krever en elektrisk brenselpumpe for å opprettholde den brennstoffsystemet under høyt trykk. Bensinpumpen i en 1989 BMW 535I er på toppen av pumpen tank drivstoff, og er tilgjengelig fra baksiden stammen.

Bruksanvisning

1 Tøm drivstofftanken hvis den inneholder et høyt nivå av drivstoff. Plasser en og en slange inn i feltet tanken og den andre enden inn i en beholder som er godkjent for bensin. Siphon brennstoffet fra feltet tanken inn i beholderen.

2 Fjern panelene i bagasjerommet. Løsne festeskruene for tilgangsdekselet i fremre høyre hjørne av bagasjerommet med en pipenøkkel og fjern dekselet. Koble drivstoffslanger og elektriske kontakten for drivstoffpumpen.

3 Fest verktøyet 16 en 020 til en pipenøkkel og bruke denne forsamlingen til å slå monteringsringen på bensinpumpen forsamlingen mot klokken. Fjern monteringsringen fra brenselpumpeenheten. Ta av bensinpumpen montasje fra drivstofftanken. Trykk festekrokene for å fjerne drivstoffpumpen fra resten av bensinpumpen forsamlingen.

4 Koble drivstoffslanger og el-kontakter fra bensinpumpen. Fjern festeskruene for drivstoffventilen og trykk demper med en pipenøkkel. Trekk bensinpumpen fra holderen. Fjern festeskruen fra drivstoffilteret, og ta av drivstoffilteret fra bensinpumpen. Kast O-ring for drivstoffpumpen.

5 Plasser en ny O-ring på den nye bensinpumpen og installere bensinpumpe ved å reversere trinn to til fire. Stram monteringsringen på bensinpumpen forsamlingen til mellom 27 og 31 fot-pounds med verktøy 16 1 020. Sjekk for lekkasjer i drivstoffsystemet og fyll på drivstofftanken.