1988 560Sl Mercedes Installasjonsvindus Instruksjoner

Når bilen begynner å bli med i år, blir maintence en uunngåelig del av livet. Dette er like sant for en 1988 Mercedes 560 SL som noen annen bil. En vanlig reparasjon oppgave i biler i denne alderen er skadet, sprukket, og misfargede frontruter, som kan være både en estetisk problem og en sikkerhetsrisiko. Så mens du installerer en ny frontruten er ikke noe du kan sette av, det er heller ikke en oppgave anbefales for en nybegynner. Feil installert glass reduserer Mercedes sikkerhet i tilfelle en kollisjon, og hvis gjort dårlig, kan bare falle ut av bilen.

Bruksanvisning

1 Fjern frontruten viskerarmer. Bruk en flat skrutrekker til å lirke opp rundt dekselet på toppen av pivot, og fjern mutteren under med en skralle. Når mutteren er fjernet, vil vindusvisker arm løft av.

2 Fjern trim fra rundt Mercedes frontruten. De fleste autoparts butikker vil selge deg et verktøy spesielt utviklet for fjerning av trim, men i fravær av dette verktøyet, en flat skrutrekker vil fungere. Med enten verktøyet fungerer bladet av den under trim og lirke den opp hele veien rundt, være forsiktig med å bryte tappene som holder den på plass.

3 Slice trodde limet bånd som går rundt kantene på frontruten. Dette bandet kan bli kuttet med en barberhøvel kniv, og må kutte vekk jevnt som mulig.

4 Tving frontruten ut av rammen med et brekkjern. Sett brekkjern under en av de nederste hjørnene av frontruten, og deretter lirke den opp. Fortsette å arbeide brekkjern under frontruten hele veien rundt til den er løst i rammen.

5 Trekk frontruten ut av bilen. Du bør ha en assistent hjelpe deg med dette på grunn av at frontruten er både tung og skjør.

6 Rengjør området umiddelbart rundt rammen og i sporet hvor frontruten sitter med en ren, fuktig klut. Når det er ren, tørk området med en ren, tørr klut.

7 Maling sporet der frontruten sitter med en uretan primer.

8 Legg ned et band av uretan lim rundt sporet der frontruten sitter. Sørg for at limet er satt ned over primer, eller det vil ikke binde seg til frontruten.

9 Plasser den nye frontruten i sporet i rammen. Du vil igjen trenge en assistent for dette trinnet, og sørge for at den nye frontruten er justert riktig i sporet, og sitter flatt og jevnt.

10 Bytt trim og frontruten viskerarmer.