1987 Chevy Cranks men vil ikke starte

1987 Chevy Cranks men vil ikke starte


Ingenting er mer frustrerende enn en bil som ikke vil starte. Tyde årsakene kan være en krevende oppgave. Men når en Chevrolet skrur når tenningsnøkkelen vris, er dette et klart tegn på to mulige problemer: en avbrutt drivstofftilførselen eller en mulig antennelse problem. Med noen få metoder, er det lett å regne ut utstrekningen av problemet og en mulig oppløsning i løpet av noen minutter.

Bruksanvisning

1 Undersøk bakken under bilen for drivstofflekkasjer. En viktig årsak til en mislykket start er en blokkert drivstoffledning. Finn drivstoffslangen under bilen ved å se under bagasjerommet og å spore en liten metall linje til motoren. Hvis det er noen rust eller misfarging, sjekk for flekker eller en veldig sterk bensin lukt. En bensin flekk vil være klart eller lys brun med en regnbue virkning dersom sett i en vinkel. Sjekk også drivstoffmåler for å se om det er mindre drivstoff i tanken enn før, eller hvis tanken er tom.

2 Sjekk den automatiske drivstoff utkobling. I bagasjerommet bør det være en liten boks som inneholder en bryter. Sjekk bilens manual for å se om bryteren er i riktig posisjon. Brenselet utkobling ble lagt til som en sikkerhetsforanstaltning i 1980 for å hindre brann og kan aktiveres på grunn av en mindre kollisjon eller ved funksjonsfeil. Pass på at den er i riktig posisjon for å sikre drivstofftilførselen.

3 Test drivstoffpumpen. Drivstoffpumpen er plassert på siden av gasstanken, men en enkel måte å sjekke det er å snu bilen over og lytt etter et stønn lyd nær bakhjulet brønnene. Hvis det er et stønn eller annen merkelig lyd, ringe en mekaniker. Ikke forsøk å reparere drivstoffpumpe av deg selv, som det er vanskelig å komme til og eventuelle feil kan føre til skade på drivstofftanken.

4 Finn drivstoffilteret. Bensinfilteret er en liten metallboks på drivstoffledningen mellom tanken og motoren. Det fjerner noen store rester fra drivstoff for å hindre ødeleggelse eller forringelse til motoren. Hvis det ikke er endret på en regelmessig basis, kan det skape problemer med drivstofftilførselen. Hvis drivstoffilteret er rusten, det krever erstatning. Ta kontakt med en mekaniker som eventuelle reparasjoner til drivstoff-relaterte komponenten er mer farlig på grunn av brannfarlig naturen.

5 Pass på at tennpluggene er fortsatt god. Hver bil har ulike metoder for å sjekke tennplugger. Les bilens håndbok for å finne tennpluggene, og deretter undersøke dem for noen rust eller andre skader. Hvis du kan se noe galt med dem utad, ringe en mekaniker for videre råd. Hvis problemet ikke er knyttet til drivstoff eller tennpluggene, det er en mer sammensatt problemstilling som krever profesjonell oppmerksomhet.