1987 Camaro Restaurering tips

Modellen året 1987 var det siste året at Camaros ble produsert på den opprinnelige Norwood fabrikken i Ohio, ifølge nettstedet tredje Gen. Dette har mer enn affeksjonsverdi, som mange Camaro-entusiaster mener at mer omsorg og tid ble tatt med disse modellene av Camaros, noe som gjør dem noen av de beste modellene av denne linjen av biler. Når du gjenoppretter en av disse 1987 Camaros, er det spesifikke ting som kan gjøres for å gjenopprette sitt utseende og makt tilbake til slik det var i de siste dagene av 1980-tallet.

Unik Paint Job

Males 1987 Camaro å gjenopprette glimmer det en gang hadde da den først ble drevet er en åpenbar restaurering tips, men å male det en sjelden farge kan være en perfekt vri på sporten bilen er tilbake til ære. Ifølge IROC Zone hjemmeside, 1987 Camaro kom i farger som lyse blå og lyse Saffire eller midnatt rødbrun og gult gull som ble sjelden sett på denne modellen av Camaro, som de fleste sjåførene har valgt rødt eller sølv. Male hele sportsbil en av disse fargene for å gi muskel bil en enda mer eksotisk utseende.

Installer en Performance Package

Ytelses pakkene var tilgjengelig på 1987 Camaros og spesielt utviklet for Z28-modeller, til en høyere pris. Selv om du kanskje ikke har vært i stand til å ha råd til den pakken når 1987 Camaro kom ut, vil det ikke være veldig vanskelig å oppgradere motoren på muskel bil for å møte ytelses pakker spesifikasjoner. Installer base motoren fra Z28 ytelse pakken, som besto av en LG4 305 m / 4 fat Quadrajet. Å gjøre dette kan bety at du må legge til en andre eksosrøret til Camaro, men det er ingenting galt med litt ekstra krom og knurre på baksiden av hot rod.

Kjøp New Convertible Top

Mens du legger en kabriolet myk topp på 1987 Camaro kan være mer penger enn du ønsker å bruke på bilens restaurering, dette vil være desto mer symbolsk. Her er hvorfor: som i 1987 var 20-årsdagen for den Camaro bil, Chevy så cabrioleter som jubileumsutgaver og feiret dem med en rød strek på baksiden av bilen. De har også bare produsert 1007 av disse modellene av Camaro, i henhold til tredje Gen hjemmeside, og aldri produsert et annet konvertible Camaro i løpet av denne generasjonen av sportsbil. Selv om du ikke vil ha en autentisk restaurerte 1987 Camaro konvertible, få mennesker vil vite forskjellen, og det vil sannsynligvis ikke være noe annet som den på veien.